En Ucuz %60 Mekanik klavye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
En Ucuz %60 Mekanik klavye blue switch olsun ama en ucuz kaç paradır bi bakarmısınız

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
lütfen ticaret baronlari sıraya akin etsinde bende faydalaniyim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
En Ucuz %60 Mekanik klavye blue switch olsun ama en ucuz kaç paradır bi bakarmısınız
kardeşim bence yarı mekaniklerle hiç uğraşma biraz daha para biriktir tam mekanik al.Blue switch de bi zaman sonra baş ağrıtıyor bilgin olsun ben blue kullanıyodum red switche gectim.İstediğin ozellikleri de yazarsan memnun olurum(ışıklı olması numpad olması büyük enter olması vs.)

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
gamepowerin klavyeleri güzel kardo
Post automatically merged:

ben gamepower kullanıyorum fiyat performans üzmez

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Fiyatları çok artmış ama Gamepower Ogre öneririm bende red switch var bir sorun yaşamadım şuana kadar da

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
100 liraya almıstım zamanımda idare eder mekanik hadron klavye ledli

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
polygold ?
Post automatically merged:

asus un klavyeleri muq

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
  1. GK61: GK61, Çinli bir markanın ürünü olmasına rağmen, uygun fiyatlı bir seçenek olarak öne çıkıyor. Klavye, farklı mekanik switch seçenekleri sunuyor ve RGB aydınlatma ile birlikte geliyor.
  2. Anne Pro 2: Anne Pro 2, yüksek kaliteli bir mekanik klavye olarak biliniyor ve birçok farklı mekanik switch seçeneği sunuyor. Ayrıca, klavye Bluetooth bağlantısı da destekliyor.
  3. Royal Kludge RK61: Royal Kludge RK61, yine uygun fiyatlı bir seçenek olarak öne çıkıyor ve birçok farklı mekanik switch seçeneği sunuyor. Ayrıca, RGB aydınlatma da bulunuyor.
Tabii ki, bu modeller arasında da fiyat farklılıkları olabilir ve fiyatlar piyasa koşullarına göre değişebilir. Ayrıca, daha düşük fiyatlı klavyelerde, malzeme kalitesi ve ürün özellikleri de daha sınırlı olabilir. Bu nedenle, satın almadan önce incelemeleri okuyarak ve marka ve model hakkında araştırma yaparak tercih yapmanız önemlidir.

CHATGPT Tarafından hazırlanmıştır ban sebebi ise yorumumu kaldırabilirim...

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ne alırsan al Gamepower Warlock almayın şu an space tuşu zar zor işliyor hiç tavsiye etmem.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI

EagleTec KG010 yabancı sitelerden araştırdığım kadar bu ürünün genel olarak kaliteli olduğunu söylüyorlar.​

Her ne kadar bu klavyeler bazı premium özellikleri sunmasa da, mekanik anahtarlar ve dayanıklı bir yapı gibi temel özellikleri istiyorsanız ve 1-2 yılda kendi kendine tuş basma sorunlarıyla karşılaşmak istemiyorsanız ucuz çin mallarından koşarak uzaklaşmanızı öneririm.
Bu klavyeyi ben kullanmadım bilemeyeceğim. Amazon prime ile ücretsiz geliyorsa istenebilir.

EagleTec markasını biraz araştırdım ve yine yabancılardan bulduğum bilgiler;
ABD merkezli bir bilgisayar donanımı ve aksesuarları üreticisidir. Şirket, 1982 yılında kurulmuştur. Ürün yelpazesi arasında klavyeler, fareler, cihazlar arası bağlantı ürünleri, kulaklıklar, mikrofonlar vardır. Kullanıcılar arasında Eagle Tec, uygun fiyatlı ve dayanıklı ürünleri nedeniyle birçok tutkulu takipçiye sahiptir. Özellikle, oyuncular arasında yaygın olarak kullanılan oyuncu klavyeleri, fareleri ve kulaklıkları ile tanınmıştır. Ayrıca, ürünleri için sunduğu hayli uzun garanti süresi nedeniyle de tercih edilmektedir. Ancak, bazı kullanıcılar, özellikle iyi bir müşteri desteği hizmetine sahip olmadığı konusunda eleştiride bulunmaktadır.

Ben de sizin sayenizde yeni bir markayla tanıştım. Alırsınız almazsınız, teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...