Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kız arkadaşımı kafeye götürmüştüm pantolonun fermuarı sonuna kadar açık kalmış o fark edince dükkanlar açık kalmş demişti
Yan masadakilerde duymuştu o gün iyi bir utanma yaşamıştım
kız arkadaşımla buluşurken pantolonomun fermuarı açıktı gün boyunca takıldık ve en son evine bırakırken kepenkleri kapa gün bitti dedi ve ben hala anlamıştım meseleyi çünkü kafam dağınıktı baya eve gidince kendim fark etim ve o an yapacak bir şey yoktu en utandığım bu ama aslında pek utanmadım çünkü rahat bir insanımdır
İnternet kafe paneline izinsiz giriş yapmıştım, veri datalarını toplayıp ücretsiz satışa sunmak için krom panel kurmuştum. USB ile VXM aynı anda çalışmadığı için USB komutlarıyla Kali'yi PC'de çalıştırdım ve kullanıcı arayüzüne erişip alarm botunu desable ettim. Tek niyetim 5 tanesi 10 YTL(O zamanlar para birimi o şekildeydi) olan oyunları düşürmek ve isteyenlere 1 YTL olarak satmaktı ) Tüm bunları yapıp USB'yi çıkarttıktan sonra kafe sahibinin arkamda başından beri beni tost yiyerek seyrettiğini gördüğümde utancımdan yerin dibine girmiştim. 1 Ay boyunca ücretsiz her gün 8 saat çalıştırmışlardı beni. Ufaktık tabii o zamanlar cezalar böyle tatlı oluyordu. Şimdilerde bunun suçu 4 yıldan başlıyor İyi forumlar.
hence i done toilet in my pants and i have no extra pants and everyone know that i wear that pant in which i was pissed. it was so embaracing and from that time till now i am an introvert i don't know why but i am.