En Yaygın Olan Dinler ve Ne Oldukları

Sizin İnancınız Ne?

• İslam

• Hristiyanlık

• Deizm & Ateizm

• Diğer..

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Söylenilen her ne olursa olsun, sömürge ülkesiyiz ve ilk yok olacak din islamiyettir. Ardından diğer inanışlar yok olmaya başlayacak. Kardeş kardeşini öldürüldüğü bir topluluktan pek bir beklentim yok.
Bunun dinle alakası yok. Sadece Müslümanlar mı birbirini öldürüyor? Bu cinayetler falan kişinin kendisiyle alakalı.

Farkına bile varamassın.
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tanrıya inanmayan bir insan net salaktır. Forumdaki ateistler kusura bakmasın lütfen. Fakat gerçek bu. Şöyle ki, insan müslüman olacak diye bir kaide yok. Farklı dinlere kesinlikle saygım var. Herkesin tercihi kendine. İslamda zorlama yoktur sonuçta. Ateistler genellikle kendilerini zeki sanırlar. Evrim teorisine inanan kısmı yoğunluktadır. Her şeyin bilimle açıklanabileceğini düşünürler (bunda hiçbir sorun yok bu arada) Fakat bir insanın öncelikle kendisini ateist olarak görebilmesi için en azından kitabı olan dinlerin kitaplarını okumuş olması lazımdır. Hepimiz biliyoruz ki, ülkemizdeki ateistlerin kurandan ve kuranda geçen ayetlerden haberleri yok. Öncelikle neyi tercih ettiklerini ve nasıl tercih ettiklerini bilmeleri lazım. Ve ek olarak kendi öngörüme göre Ateist olan kişiler yüksek ihtimal matematikten pek anlamayan orta veya düşük zekalı kişilerdir. Yoksa bu kadar mucizenin, mükemmelliğin random oluşabileceğine inanmazlardı. Kuranda insan hayatından tutun evrenin yaratılışına kadar bir çok bilimsel bilgi mevcut. Ateist olan ya da olmak isteyen ilerizekalı kardeşlerimiz convertlenmiş bir kuran alıp okursa, belki yanlışlarından dönerler. Ben bir müslüman olarak uyarımı yaptım. Ateist olacağınıza gidin ineğe tapın o kadar netim. Çünkü onun bile sonuçta bir mantığı var. Fakat tanrıya inanmamanın pek bir açıklaması yok. Salaklıktan başka...
Kral Konuşmuş Be Bizim Bişey Dememize Gerek Kalmadı
Post automatically merged:

forum kurucusu comar çıktı

aga sen atizimi çok yanlış anlamışsïn, boş vaktinde youtuba a kırmızı hap 1 yaz ve izle

Kardeş Buralarda Dolanın Siz Ateistim Sigara İçiyorum Havalıyım Diye Yeni Nesilde Çok Çomar Var Sıf Havalı Olmak İçin Ateist Olanı Bile Tanıyorum
İslamiyetten Başka Dini Seçenlerin Çoğu İslamiyet Kuralları Onlara Zor Geldiği İçindir !
Sokakta 10 Ateisti Çevirip Sorsan Müslüman İle İlgili Soru Bilemez 1 Tanesi Bile Araştırmadan Başka Dinde Olmak Onlara Kolay Geldiği İçin Oluyorlar

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kral Konuşmuş Be Bizim Bişey Dememize Gerek Kalmadı

Kardeş Buralarda Dolanın Siz Ateistim Sigara İçiyorum Havalıyım Diye Yeni Nesilde Çok Çomar Var Sıf Havalı Olmak İçin Ateist Olanı Bile Tanıyorum
İslamiyetten Başka Dini Seçenlerin Çoğu İslamiyet Kuralları Onlara Zor Geldiği İçindir !
Sokakta 10 Ateisti Çevirip Sorsan Müslüman İle İlgili Soru Bilemez 1 Tanesi Bile Araştırmadan Başka Dinde Olmak Onlara Kolay Geldiği İçin Oluyorlar
aynen kardeş daha havalı olmak için ateist oluyoz. ben arkadaşlarıma ateist olduğumu söylemiyorum beni dışlarlar diye adamın dediğine bak

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
benim için bir din önemli oda din bile değil inanç Ateizm

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
satanizm çok mantıksız , Şeytanın varlığına inanan biri yaradanı nasıl görmez nasıl inanmaz nasıl yanlışı kasıtlı olarak seçer ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...