en kolayı bilmem ama lolcode en zor olduğu kesin dersini alayım dedim ilk dersten bıraktımprogramlamaya başlıyacağım sizden tavsiye ve öneri almak istiyorum ilk hangisinden başlıyım python çok zor diyorlar C++ ile başlamak nasıl olur?
zor kolay bilmem en çok kullanılan java olduğu için onunla başlayabilirsinİyi günler! Başlamak için, bazı ücretli veya ücretsiz programlama kurslarından geçmenizi tavsiye ederim.
ezber istiyorumu kodlama programlamaiyi günler python kim zor diyor bilmiyorum ama scratch seviyesi bir dil varsa o da pythondır. python zaten cpython kullanıyor yani c ve c++ portu gibi düşünebilirsin syntaxı releaseı en rahat dil pythondır aksini söyleyenlere kulak asma en zor dil kişiden kişiye değişir ama bence rust, go, dart bunlardan biridir dir en temel dili sorarsan eğer c, c++, java, phpdir. Pythonla başlamak senin için hem faydalı hem rahat olucaktır. Pythonda kaynak ararsan eğer link paylaşmak yasak diye sitenin ismini veriyorum veridefteri bu siteyi googleda python veridefteri yazarak aratabilirsin buradaki eğitim serisini 1den başlayarak bitir gayet faydalı olur biraz ingilizce ve matematik biliyorsan üstesinden rahatlıkla kalkabilirsin..
unity nasıl öğrensem daha faydalı olurmu javadanzor kolay bilmem en çok kullanılan java olduğu için onunla başlayabilirsin
Python Java C++ Öğren ve birinde uzmanlaş. Paraya hükmedersin ciğerim ayrıca python o kadar da zor bir ders değil bana sorarsan sıralaman java python c++ olsun...programlamaya başlıyacağım sizden tavsiye ve öneri almak istiyorum ilk hangisinden başlıyım python çok zor diyorlar C++ ile başlamak nasıl olur?