En Zor Ve En Kolay Programlama Dili Nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
programlamaya başlıyacağım sizden tavsiye ve öneri almak istiyorum ilk hangisinden başlıyım python çok zor diyorlar C++ ile başlamak nasıl olur?

Üye
6 HİZMET YILI
İyi günler! Başlamak için, bazı ücretli veya ücretsiz programlama kurslarından geçmenizi tavsiye ederim.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bence phyton ile başlayabilirsin başlangıç olarak daha sonra C öğrenebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Onu kim diyorsa çok yanlış biliyor python en pratik ve en basit programlama dillerinden birisi şuanda. Bence pythondan başlamalısın. Ben pythondan başladım 3 senedir hala başka dile geçmeye gerek duymadım yapay zeka öğreniyorum şuan pythonda.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
iyi günler python kim zor diyor bilmiyorum ama scratch seviyesi bir dil varsa o da pythondır. python zaten cpython kullanıyor yani c ve c++ portu gibi düşünebilirsin syntaxı releaseı en rahat dil pythondır aksini söyleyenlere kulak asma en zor dil kişiden kişiye değişir ama bence rust, go, dart bunlardan biridir dir en temel dili sorarsan eğer c, c++, java, phpdir. Pythonla başlamak senin için hem faydalı hem rahat olucaktır. Pythonda kaynak ararsan eğer link paylaşmak yasak diye sitenin ismini veriyorum veridefteri bu siteyi googleda python veridefteri yazarak aratabilirsin buradaki eğitim serisini 1den başlayarak bitir gayet faydalı olur biraz ingilizce ve matematik biliyorsan üstesinden rahatlıkla kalkabilirsin..

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
python güzel bi program ama öğrenmek biraz zor

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Python baslamani oneririm zor diyenlere bakma

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
iyi günler python kim zor diyor bilmiyorum ama scratch seviyesi bir dil varsa o da pythondır. python zaten cpython kullanıyor yani c ve c++ portu gibi düşünebilirsin syntaxı releaseı en rahat dil pythondır aksini söyleyenlere kulak asma en zor dil kişiden kişiye değişir ama bence rust, go, dart bunlardan biridir dir en temel dili sorarsan eğer c, c++, java, phpdir. Pythonla başlamak senin için hem faydalı hem rahat olucaktır. Pythonda kaynak ararsan eğer link paylaşmak yasak diye sitenin ismini veriyorum veridefteri bu siteyi googleda python veridefteri yazarak aratabilirsin buradaki eğitim serisini 1den başlayarak bitir gayet faydalı olur biraz ingilizce ve matematik biliyorsan üstesinden rahatlıkla kalkabilirsin..
ezber istiyorumu kodlama programlama
zor kolay bilmem en çok kullanılan java olduğu için onunla başlayabilirsin
unity nasıl öğrensem daha faydalı olurmu javadan

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
programlamaya başlıyacağım sizden tavsiye ve öneri almak istiyorum ilk hangisinden başlıyım python çok zor diyorlar C++ ile başlamak nasıl olur?
Python Java C++ Öğren ve birinde uzmanlaş. Paraya hükmedersin ciğerim ayrıca python o kadar da zor bir ders değil bana sorarsan sıralaman java python c++ olsun...
Post automatically merged:

Ayrıca söylediğim dilleri öğrendiğin zaman diğer dilleri öğrenmen de kolaylaşacaktır. Kolay gelsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
pyton is a actual language and isnt is hard
Post automatically merged:

Eu begin with java but it is outdated

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
python zor bir dil değildir ama başlangıç için bi tık ağır gelebilir

Üye
6 HİZMET YILI
En kolayı daha doğrusu en konforlusu swift4 dür.))

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Python en kolayı denebilir. Onu çözünce C diline geçebilirsin C#, C++ gibi.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
python ile başlayabilirsin

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
For starter you i suggest C or Python once you master that you can move onto another one

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
python zor değil biraz kodlama karmaşık odağın iyi olmalı c++ aynı şekilde ama kıyaslama yaparsan c++ daha stabil görünüyor.
ben c++ kullanıyordum pythona geçiş yapayım dedim karıştırdım.
yani birazda sana kalmış birşey örnek kodlara bakaarsan hangisi daha net görünürse ona geçiş yaparsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...