Öncelikle çok güzel yazmışsın ellerine sağlık ama bizim rapordan yararlanmamız için sıfır almamız zorunlu tutuldu ve şuan sıfır alabielceğimiz arabalar bile bizim 2010 model olan arabamızdan iyi değil fiyatlara baktıpğım zaman en absitinden a3 205 bin lira satılması gereken fiyat varken 457 bin tl devletin bu konuyla cidden ilgilenmesi gerekiyor tekrardan çok teşekkürlerSon 1 yıldır piyasanın içerisindeyim, birazdan söyleyeceklerim tavsiye değildir çünkü malesef ülkemizde kur dalgalanması yaşamayacağımıza dair net bir bilgi yok fakat ben şahsen böyle yapacağım. Öncelikle annenin hastalığı için geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum umarım bu hayatınız boyunca sizlere çok problem olmaz. Gelelim konuya piyasaya sadece bu yıl başından itibaren bakıldığında çok arttığını görmek basit ve insanlar bundan artık illallah etmiş durumdaydı ki devlet artık bir el atma girişiminde bulundu, bilirkişi atanacağı ve piyasa ortalamasına göre bir liste yapılacağı söylendi bu her ne kadar tam anlamıyla yapılmasada devletin fiyatların yüksekliğinin bilincinde olduğu ve düşürmek için birşeyler planladığını gösteriyor. Bunun dışında yurt dışından ihale ile ikinci el otomobil ülkemize girmeye başladı, bilmiyorum sana faydası var mı ama biraz araştırırsan belki ordan istediğin bir arabayı alabilirsin. Neyse sonuç olarak bu durumda devletin artık piyasayı düşürmeye çalıştığı belli söylentiler yıl başından sonra düşeceği yönünde ki genel olarak zaten kış aylarında araba fiyatlarında bir düşüş gözleniyor. Şahsi görüşüm bir süre bekleyip alman ben öyle yapacağım yaptığım araştırmalar sonucundada bunun aksini gösteren birşeyle karşılaşmadım. Umarım yardımcı olmuşumdur, İyi forumlar dilerim.
Bende o düşüncedeyim ama bu imkalarla şuan honda civic alabiliyoruz sadece bende hondayı beğenen biri değilim ondan boşa para vermiş gibi hissediyorum kendimiOto Galericilik yapıyoruz ve araba fiyatları düşmüyor türkiyede yükselen hiçbirşey düşmez sadece gevşer o kadar indirim olmayacak ve 0 araç şimdiden yazılsanız seneye veriyorlar zaten.Şimdi almanız daha iyi olur.
Aynen dostum doların 1.5 TL olması durumu da var gibi bir şey bu2. el piyasası düşücek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?