Engelli raparu ile araç alma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar hepinixze teşekkürler yorumlarınız için bekleme kararı aldık artık bakalım fiyatlar değişmese bile raporda 450 bin tl gibi sınır bekliyorlar öyle olursada rahatlarız gibi birazcık saolun

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
benım abımın kızı da şeker hastalıgı cıktı 0 araba aldılar onun uzerıne raporla vergısını vermedıler arabanın

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
öncelikle geçmiş olsun olsun kardeşim inşallah bir önce fiyatlar yükselmeden alırsın

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bence yılbaşından ince almalısın ki arava fiyatları altın fiyatlarından daha hızlı yükseliyor al ki sarar teme paran cebídea kalsın en ainda satmayı düşündüğün zama bir kVAr elide edebilesin.

æ
Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
öncelikle geçmiş olsun dostum arkadaşımda şeker hastasından engelli olarak araba aldırlar makul bi fiyata istediğin arabayı şuan alabiliyorsan al derim yarına ne olacağı belli olmaz biraz geç yazdım ama elinde imkanın varsa almanı tavsiye ederim 2.el piyasasınında türkiyede düşeceğini sanmıyorum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
öncelikle geçmiş olsun dostum arkadaşımda şeker hastasından engelli olarak araba aldırlar makul bi fiyata istediğin arabayı şuan alabiliyorsan al derim yarına ne olacağı belli olmaz biraz geç yazdım ama elinde imkanın varsa almanı tavsiye ederim 2.el piyasasınında türkiyede düşeceğini sanmıyorum
Eyvallah reis alabiliyorum istediğim arabayı civic sedan ama 10 yıldır aynı arabaya biniyoruz değişmişken iyi bişeyler olsun diyoruz çünkü ticari amaç güdmüyoruz bu işten mercedes bmw tarzı olsun götürsün yine bi 10 yıl daha diyoruz

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
2. el piyasası düşücek bence

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
engelli raporu varsa kesinlikle 2. ele bulaşmayacaksın benimde babamın var bizim ford puma aldık size öneririm almanızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...