EngineSoul Script kullanan varmı kullandıysanız ban yeme durumu

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
engine soul scriptin fiyati ve kurulumu zor mu vb nasıl oluyor kurulum videosu felan varmı ona göre alıcam da

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
fiyat ucuz kurulum kolay discordlarında her şey anlatılıyor zaten ban durumu ise kiminin 3 ay kiminin 1 ay kiminin 1 yıl ben 1.5 yıldır kullanıyorum 3 kere ban yedim

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
bi ara 2 ay sorunsuz kullandım piyasanın en ucuzu kötü ama cokta kötü deil o fiyata daha iyisini isteyemessiniz zaten sonra bi dt oldu kendine gelemedi bende o ara bıraktım şimdi loaderına tik fln getirmişler hwid ban yeme felan diye geliştiriyorlar evet ama sürekli dt ye düşüp tkrar geliştirilen bi marka

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
bi ara 2 ay sorunsuz kullandım piyasanın en ucuzu kötü ama cokta kötü deil o fiyata daha iyisini isteyemessiniz zaten sonra bi dt oldu kendine gelemedi bende o ara bıraktım şimdi loaderına tik fln getirmişler hwid ban yeme felan diye geliştiriyorlar evet ama sürekli dt ye düşüp tkrar geliştirilen bi marka
önerin var mı script için?

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
önerin var mı script için?
Çoğu yazılım ban atıyor, şu aralar usb üzerinden bios girilerek açılan bi sc var adını hatırlamıyorum pc ye atmadan usbden calısıyor otomatik olarak, draw felan hiç birşey gorunmuyor istesende açamıyorsun onu, uzun sure kullananlar var adını ogrenirsem mesaja eklerim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Çoğu yazılım ban atıyor, şu aralar usb üzerinden bios girilerek açılan bi sc var adını hatırlamıyorum pc ye atmadan usbden calısıyor otomatik olarak, draw felan hiç birşey gorunmuyor istesende açamıyorsun onu, uzun sure kullananlar var adını ogrenirsem mesaja eklerim.
arkadaşın dediği script alpha script olarak geçiyor ve suan dt durumu var onun yerine engine soulu tercih ederim suan daha safe

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI