önerin var mı script için?bi ara 2 ay sorunsuz kullandım piyasanın en ucuzu kötü ama cokta kötü deil o fiyata daha iyisini isteyemessiniz zaten sonra bi dt oldu kendine gelemedi bende o ara bıraktım şimdi loaderına tik fln getirmişler hwid ban yeme felan diye geliştiriyorlar evet ama sürekli dt ye düşüp tkrar geliştirilen bi marka
Çoğu yazılım ban atıyor, şu aralar usb üzerinden bios girilerek açılan bi sc var adını hatırlamıyorum pc ye atmadan usbden calısıyor otomatik olarak, draw felan hiç birşey gorunmuyor istesende açamıyorsun onu, uzun sure kullananlar var adını ogrenirsem mesaja eklerim.önerin var mı script için?
arkadaşın dediği script alpha script olarak geçiyor ve suan dt durumu var onun yerine engine soulu tercih ederim suan daha safeÇoğu yazılım ban atıyor, şu aralar usb üzerinden bios girilerek açılan bi sc var adını hatırlamıyorum pc ye atmadan usbden calısıyor otomatik olarak, draw felan hiç birşey gorunmuyor istesende açamıyorsun onu, uzun sure kullananlar var adını ogrenirsem mesaja eklerim.
alphayı biliyom hiç içeriğine bakmadım aynı mantık olabilir ama bahsettigim sc o değilarkadaşın dediği script alpha script olarak geçiyor ve suan dt durumu var onun yerine engine soulu tercih ederim suan daha safe