Üye
//////////////////////
HardMurder' Alıntı:Reis bende mi olmadı bi tek yaa kendm aynısını yaptm Nie olmadıSiz nası yaptınız söyletin belki hatanın çözümünü bularbilirim elimde bi şey ar onla yapabilirm belki Dosyayı full içinemi attınız ?
HardMurder' Alıntı:Reis bende mi olmadı bi tek yaa kendm aynısını yaptm Nie olmadıSiz nası yaptınız söyletin belki hatanın çözümünü bularbilirim elimde bi şey ar onla yapabilirm belki Dosyayı full içinemi attınız ?
Kardeşm onu bende blmyorum yapabilirsm bulucam herkezde o oluyor tek sende deil ben tek nasıl yapılacagını gösterdm :yigiteris63' Alıntı:wolftü çalışmayı durdurdu
HardMurder' Alıntı:Kardeşm onu bende blmyorum yapabilirsm bulucam herkezde o oluyor tek sende deil ben tek nasıl yapılacagını gösterdm :yigiteris63' Alıntı:wolftü çalışmayı durdurdulimdn bişi gelrse yapıcam
mustibaba6181' Alıntı:tesekkurler bro yararlı konu baya zamandır arıyodum ya cok saol
mustibaba6181' Alıntı:tesekkurler bro yararlı konu baya zamandır arıyodum ya cok saol
Onda bana sıkıntı yok 2 dk da atarm formatı zHackerTM' Alıntı:Arkadaşlar Oyunun dosyasıyla oynuyosunuz farkındaysan xincode farkederse hwid ban atar artık hwid banda kalkmıyo format hariç