Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
:resim:

epicbattle-memoryhackers.jpg

:yazı:

Merhaba Arkadaşlar Hilemiz Epic Battle Simulator 2 İçin.
Epic Battle Simulator 2 Oyununda Askeri Birliğimiz İle Karşı Rakiple Savaşıp Kazanmaya Çalıştığımız Bir Simulasyon Oyunudur.
Bu Oyunda Özel Yeteneklere Sahip Savaşçı Askerler, Bölümler Çok Zordu. Ancak Bizim Size Verdiğimiz Hileli Apk İle Bu Sorun Ortadan Kalkacak Ve Oyundan Çok Keyif Alacaksınız.
Para Hilesi , Sınırsız Asker Hilesi ,Özel Savaşçılar İle Karşınızda Hiç Bir Rakip Duramayacak. Karşı Rakibe Asla Yenilmeyeceksiniz. Hadi Özelliklerine Geçelim.

:özellik:

Para & Sınırsız Asker & Elmas Hileli

:calis:

Tüm Android İşletim Sistemlerinde Sorunsuz Bir Şekilde Çalışmaktadır.

:kullan:

İndirmiş olduğunuz ".apk" Formatındaki Dosyayı Cihazınıza Kurun Ve Oyuna Giriş Yapın.

Hileyi Sorunsuz Bir Şekilde Kullanabilmek İçin Açıklamayı Baştan Sona Eksiksiz Okuyun!

#UYARI 1-)
Antivirüs Programı Kullanıyorsanız Devre Dışı Bırakın Aksi Taktirde Telefonunuz Hileyi Tehdit Olarak Algılayacaktır.
#UYARI 2-) Başınıza Bir Şey Gelirse Bunun Sorumlusu Hileyi İndirip Kullanandır. BİZ DEĞİLİZ!
#UYARI 3-) Virüs, Rat Trojen , Keylogger vb. Bir Şey Yoktur.

:not:

Bazı Ufak Sorunlar Olabilir Sorunları Çözmek İçin Şu adımları uygulayın!

1-)
Bazı android cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alınabilir cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.
2-)
Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle e-battle-memoryhackers.org.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (dosya.co) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda Darkcoment (Rat) asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Oyun güzele benziyor. Hilesini denemek için sabırsızlanıyorum

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
İçeriği güzel ve zaman öldürmeye yönelik iyi oyun ancak içerikte Epic için sorunlu doğrusu. Erişilmesi zor ve bölüm sonrası az miktarda elmas veriyor. 10 elmas ile ulaşılması zor dolayısıyla. Bu sebepten para-elmas hilesinin olması en güzel avantajı olmuş oldu. Boş zamanımda deneyimlerim.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Güzel ve zevkli bi oyun zaten oynuyordum bide hileli deneyelim bakalım Teşekkürler :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bu tür oyunlarda hileleri seviyorum . Bekleye bekleye oynaması hoşuma gitmiyor.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
güzel ve zevkli bir oyuna benziyo kim bilir hile ile nasıl olur

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Güzel bir simülatör oyununa benziyor boş vaktimde deneyecegim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hmm interesting I will try it today i am a very big fan of strategy and simulation games thanks for sharing. :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Can you use it safely without fear of a ban?

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Eskiden Oynamıştım Zevk Alıyordum Sınırsız Askerle Epey Eğlencesi Çıkar Diye Düşünüyorum Sağol

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dahw önce oynadığım eğlenceli oyunlardan bir tanesidir ancak bazı zor bölümleri geçemediğim için kaldirmistim şimdi özel askerler ile daha kolay olacaktır isime yarayacak

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Strateji oyunları ilgimi çeker buna da bakacağım vaktim kaldıkça.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...