aynı şekilde düşünüyorumArk Tabiki Geçen Hafta Oyun Yapımcılarıyla Anlaşmazlık Nedeniyle Bu Haftaya Ertelendi
harbimi ben onu diğer hafta sanıyodumArk Tabiki Geçen Hafta Oyun Yapımcılarıyla Anlaşmazlık Nedeniyle Bu Haftaya Ertelendi
aga gta 5 verdiler ztn 4 verceklerini sanmamİnşallah gta 4 verirler ya, hem sistemim yetiyor hemde online'sı çok ama çok zevkli oynamak istiyorum.
Ne demeye çalışıyorsun kanka gta 5 verdiler diye gta 4 vermezler diyorsan yanılıyorsun bence. Gta san andreas'ıda bedava vermişlerdi hem. Gta 4 12 sene önce çıkmış fiziksel anlamda çağ bir oyundu o yıllarda. Şu an pek oynayanda kalmadı hem. Verseler oynamayanlarda oynamış olurdu ve tekrar diyorum online'ı çok zevkliaga gta 5 verdiler ztn 4 verceklerini sanmam
Ark: Survival Evolved diye duyruldu ama ne gelecek bakalım dostum
merakla bekliyorum bir oyun delisi olarak![]()
PUBG vereceklerini sanmıyorum saints row'da verebilirler bence.epic games de pubg varsa umarım onu verirler
gta 4 online oynadım fakat o kadarda sarmadıNe demeye çalışıyorsun kanka gta 5 verdiler diye gta 4 vermezler diyorsan yanılıyorsun bence. Gta san andreas'ıda bedava vermişlerdi hem. Gta 4 12 sene önce çıkmış fiziksel anlamda çağ bir oyundu o yıllarda. Şu an pek oynayanda kalmadı hem. Verseler oynamayanlarda oynamış olurdu ve tekrar diyorum online'ı çok zevkli
ben yinede kararımın arkasındayım aga Rockstar için yanlış bi hamle olur 2 sevilen oyun gta 4 tm online az ama onu yüksletmek için böyle bi topa girmezler benceNe demeye çalışıyorsun kanka gta 5 verdiler diye gta 4 vermezler diyorsan yanılıyorsun bence. Gta san andreas'ıda bedava vermişlerdi hem. Gta 4 12 sene önce çıkmış fiziksel anlamda çağ bir oyundu o yıllarda. Şu an pek oynayanda kalmadı hem. Verseler oynamayanlarda oynamış olurdu ve tekrar diyorum online'ı çok zevkli
keşke PUBG olsa çok mutlu olurdumPUBG vereceklerini sanmıyorum saints row'da verebilirler bence.
Aga ne topu asjdasdslak oyun 12 sene önce çıkmış diyorum epic oyununuzu beleş yapalım der 2008 eski oyunu 1 milyon lira verelim der zaten rockstar 2 senede gta 4 den alacağı para 500k dolar bile olmadıgı için 1 milyona okeyler bence. Tabii epic games teklifte bulunursa. Bu gün değil fakat belki sonraki hafta belki sonraki ay belki 3 ay sonra gta 4 epicde beleş olabilir hissediyorum.ben yinede kararımın arkasındayım aga Rockstar için yanlış bi hamle olur 2 sevilen oyun gta 4 tm online az ama onu yüksletmek için böyle bi topa girmezler bence
bu inada karşı çıkamamAga ne topu asjdasdslak oyun 12 sene önce çıkmış diyorum epic oyununuzu beleş yapalım der 2008 eski oyunu 1 milyon lira verelim der zaten rockstar 2 senede gta 4 den alacağı para 500k dolar bile olmadıgı için 1 milyona okeyler bence. Tabii epic games teklifte bulunursa. Bu gün değil fakat belki sonraki hafta belki sonraki ay belki 3 ay sonra gta 4 epicde beleş olabilir hissediyorum.