Epic Games/ark geldi ho herkeze

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
bi 2saat 20 dkya epic games yeni ücretsiz oyununu göstercek siz ce ne gelcek tahminleri alalım

Arkadaşlar Ark geldi ho herkeze #konukilit

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ark Tabiki Geçen Hafta Oyun Yapımcılarıyla Anlaşmazlık Nedeniyle Bu Haftaya Ertelendi

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
steam pubg varsa gelir mi acep :D
ets2 de gelebilir belki şans işi resmen ya :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bilmiyorum ama güzel birsey gelir:)

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
İnşallah gta 4 verirler ya, hem sistemim yetiyor hemde online'sı çok ama çok zevkli oynamak istiyorum.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ark: Survival Evolved diye duyruldu ama ne gelecek bakalım dostum
merakla bekliyorum bir oyun delisi olarak :D

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
aga gta 5 verdiler ztn 4 verceklerini sanmam
Ne demeye çalışıyorsun kanka gta 5 verdiler diye gta 4 vermezler diyorsan yanılıyorsun bence. Gta san andreas'ıda bedava vermişlerdi hem. Gta 4 12 sene önce çıkmış fiziksel anlamda çağ bir oyundu o yıllarda. Şu an pek oynayanda kalmadı hem. Verseler oynamayanlarda oynamış olurdu ve tekrar diyorum online'ı çok zevkli

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Bazı kaynaklar Ark: Survival Evolved gösteriyor bakalım. Merakla bekliyoruz

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ne demeye çalışıyorsun kanka gta 5 verdiler diye gta 4 vermezler diyorsan yanılıyorsun bence. Gta san andreas'ıda bedava vermişlerdi hem. Gta 4 12 sene önce çıkmış fiziksel anlamda çağ bir oyundu o yıllarda. Şu an pek oynayanda kalmadı hem. Verseler oynamayanlarda oynamış olurdu ve tekrar diyorum online'ı çok zevkli
gta 4 online oynadım fakat o kadarda sarmadı
samp be mta yada samp roleplay daha eğlenceli geliyor bana göre
oyun içi parano kazıp ehilyet bile alıyorsun samp roleplayde :D

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
ben yinede kararımın arkasındayım aga Rockstar için yanlış bi hamle olur 2 sevilen oyun gta 4 tm online az ama onu yüksletmek için böyle bi topa girmezler bence

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
ben yinede kararımın arkasındayım aga Rockstar için yanlış bi hamle olur 2 sevilen oyun gta 4 tm online az ama onu yüksletmek için böyle bi topa girmezler bence
Aga ne topu asjdasdslak oyun 12 sene önce çıkmış diyorum epic oyununuzu beleş yapalım der 2008 eski oyunu 1 milyon lira verelim der zaten rockstar 2 senede gta 4 den alacağı para 500k dolar bile olmadıgı için 1 milyona okeyler bence. Tabii epic games teklifte bulunursa. Bu gün değil fakat belki sonraki hafta belki sonraki ay belki 3 ay sonra gta 4 epicde beleş olabilir hissediyorum.

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Aga ne topu asjdasdslak oyun 12 sene önce çıkmış diyorum epic oyununuzu beleş yapalım der 2008 eski oyunu 1 milyon lira verelim der zaten rockstar 2 senede gta 4 den alacağı para 500k dolar bile olmadıgı için 1 milyona okeyler bence. Tabii epic games teklifte bulunursa. Bu gün değil fakat belki sonraki hafta belki sonraki ay belki 3 ay sonra gta 4 epicde beleş olabilir hissediyorum.
bu inada karşı çıkamam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...