Epic Games Civilization 6 Osmanlı Modu var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TOLGA
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhabalar Epic gamesten dlc ile birlikte verdikleri oyunda osmanlı dlc ve moduna dair hiçbir rastlantıya varmadım arabistan falan koymuşlar saçma saçma devletler var Millet Süleyman diye bir yönetici ile oynarken ben oynayamıyorum şuan oyunu Doğruladım dosyaları bir şey değişmedi aynı sorunu yaşayan var mı ? oyunu mu sileyim tekrar kurayım ne yapayım ?

Üye
6 HİZMET YILI
sen oynayabiliyor musun?? Süleyman ile ona göre Zaten vardı da yeni sürümleri cıktı link ister misin direkrt at dosyanın üzerine türkçe oluyor
reis ben de süleyman die bi karakter görmedim hiç yada fark etmedim ben alladin falan var ayrıca ben hiç bir karakter ile oynaymıyon sandım o yüzden sil yükle dedim

TOLGA
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar Epic gamesten dlc ile birlikte verdikleri oyunda osmanlı dlc ve moduna dair hiçbir rastlantıya varmadım arabistan falan koymuşlar saçma saçma devletler var Millet Süleyman diye bir yönetici ile oynarken ben oynayamıyorum şuan oyunu Doğruladım dosyaları bir şey değişmedi aynı sorunu yaşayan var mı ? oyunu mu sileyim tekrar kurayım ne yapayım ?
kardeşim tekrar kur dene belki düzelir yada yanlış kurulumdan kaynaklı olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...