Software Web Developer
Uzman Üye
dx11 yükle microsoft framework yükle tekrar dene olmazsa yaz yardımcı olmaya çalışayımmerhaba arkadaşalr herşeyi yaptım ama hala hata alıyorum yüklemem gereken driverlar hangileri yardımcı olurmusunuz teşekkürler![]()
anlamadım hocam daha detaylı anlatabilirmisinizdx9 mu lazım dı
aldığın hatanın fotoğrafını paylaşabilirmisin?anlamadım hocam daha detaylı anlatabilirmisiniz
hocam dediğiniz dx11 i suan ındırıyorum aldıgım hata da bualdığın hatanın fotoğrafını paylaşabilirmisin?
hocam driver güncelleyici programlar pc nin içine ediyor herşeyi yüklüyor 3. parti uygulamalar dahil silmekten yoruldum baska çözümü yokmudurBütün driverlerini güncellemeyi ve de windowsunu güncel tutmaya çalış birde öyle dene
hocam bahsettiğiniz programı kurdum buradaki tüm zip dosyalarını kurmam mı gerek?aldığın hatanın fotoğrafını paylaşabilirmisin?
bahsettiğim program directX farklı sitelerden de bulabilirsin aldığın hatanın fotoğrafını atarsan sorunun ne olduğuna bakıp çözümünü sana atarımhocam driver güncelleyici programlar pc nin içine ediyor herşeyi yüklüyor 3. parti uygulamalar dahil silmekten yoruldum baska çözümü yokmudur
Post automatically merged:
hocam bahsettiğiniz programı kurdum buradaki tüm zip dosyalarını kurmam mı gerek?
Dostum aynı hatayı bende alıyorum ve bir tek gta 5 değil bir çok oyunda. Format sonrasında almaya başladım bu hatayı ama ne denediysem olmadı çözümünü bulursan bana da yardımcı olabilir misinmerhaba arkadaşalr herşeyi yaptım ama hala hata alıyorum yüklemem gereken driverlar hangileri yardımcı olurmusunuz teşekkürler
aldığım hata kodu![]()
tabikii hocam durum için üzüldüm gercekten sinir bozucu çözersem size de anlatırım çözümünüDostum aynı hatayı bende alıyorum ve bir tek gta 5 değil bir çok oyunda. Format sonrasında almaya başladım bu hatayı ama ne denediysem olmadı çözümünü bulursan bana da yardımcı olabilir misin
link bırakabilirmisiniz hocam?Direct Play yüklersen çözülür net![]()
hocam bu programı indiremiyorum hata alıyorum kurulmuyorbu videodaki çözümü dene olmassa yaz
direct playla ne alakası olabilirDirect Play yüklersen çözülür net![]()
direct playla çözemezsin programın neden kurulmadığını araştırıp sana döneceğimlink bırakabilirmisiniz hocam?
Post automatically merged:
hocam bu programı indiremiyorum hata alıyorum kurulmuyor