Epic games hesabım çalındı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sabah 9 saatleri gibi mailime şifre değiştirme isteği doğrulama kodları vs. mailler gelmiş ben farkettiğimde adam çoktan hesabın mailini kendi maili yapmış ve şifreyi değiştirmiş ama şu an webden steam ile giriş yap diyerek giriş yapabiliyorum hesabımı nasıl geri alabilirim epic games desteğe yazdığımda otomatik adamın maili oraya yazılıyo epic games desteğe şuan erişemiyorum.

lexi
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Epic Games müşteri hizmetleri deniyor galiba onlara yaz geri dönüş yapıyorlar zaten yada youtubedan video izle

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
benim hesabımda çalındı ne yapabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Desteğe yazın Hile açıp trollüyorlar milleti genelde online oyunlarda, sonra hesapları banlatıyorlar, steam de çok olan bir durumdu. Anlaşılan epic games e de sıçramış bu duru.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Valla aynısı Ziko abimin başına geldi. Adamın hesabı doluydu baya, mail atıyor desteğe falan ama sallayan olmadı. Üzücü bir durum, geçmiş olsun

Discord alpexe
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Maili kendi üzerine aldıysa bidaha alması güç olabilir ama hesabın ilk maili sende ise desteğin bir şekilde hesabı sana vermesi lazım böyle biliyorum dostum ama biraz uğraşırsın

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bu durumda, hesabını geri almak için izlemen gereken adımlar şunlar olabilir:

1. Otomatik Yanıtı Atla: Epic Games desteğe yazdığında otomatik olarak adamın mailinin yazıldığına dair bir yanıt alıyorsun. Ancak bu, sorunun çözümü için bir engel oluşturuyor gibi görünüyor. Bu durumda, otomatik yanıtı atlamak ve daha detaylı bir destek talebi ile tekrar iletişime geçmek önemlidir.
  2. Alternatif İletişim Yöntemleri: Epic Games'in farklı iletişim yöntemlerini araştırabilirsin. Örneğin, telefonla iletişime geçebileceğin bir destek hattı olabilir. Bu yöntemle, sorununu daha hızlı çözebilirsin.
  3. Kimlik Doğrulama: Bazı platformlar, hesap sahiplerini doğrulamak için kimlik belgeleri gibi ek bilgiler isteyebilir. Bu belgeleri sağlayarak, hesabının geri alınmasına yardımcı olabilirsin.
  4. Güvenlik Önlemleri: Şifre değişikliği isteği doğrulama kodları gibi mailler alıyorsan, hesabının güvenliği için ek önlemler alman önemlidir. Örneğin, iki faktörlü kimlik doğrulama gibi güvenlik önlemlerini etkinleştirebilirsin.
  5. E-posta Hesabının Güvenliğini Sağla: Eğer hesabının maili değiştirildiyse, öncelikle kendi e-posta hesabının güvenliğini sağlamalısın. Şifresini değiştirerek ve güçlü bir parola kullanarak bu adımı atlayabilirsin.
  6. Dikkatli Ol: Hesabınla ilgili hassas bilgileri paylaşırken ve güvenlik önlemlerini belirlerken dikkatli ol. Başkalarına hesap bilgilerini veya kimlik doğrulama kodlarını asla paylaşmamalısın.
  7. Bekleme Süreci: Epic Games desteğinden yanıt alana kadar sabırlı olman önemlidir. Destek ekibi, talebinizi işleme alacak ve sorununuzu çözmek için ellerinden geleni yapacaklardır.
Son olarak, hesap güvenliği konusunda dikkatli olman ve platformların güvenlik özelliklerinden faydalanman önemlidir. Bu tür durumlarla karşılaşmamak için hesabını düzenli olarak kontrol etmeli ve güvenlik önlemlerini güncel tutmalısın.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
direkt müşteri hizmetlerine bağlan zaten sen steam ile giriş yapabiliyorsan yardımcı olurlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hesaba giriş yapabiliyorsan elinden gelen tek şey desteğe yazmak ama epic bu konuda biraz yavaş umarım geri alırsın

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
aynısı bana da oldu kanka üstüne bi bardak soğuk su içtim

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende aynı sorunu yaşamıştım kral maalesef kurtaramadım

AKA Aligraf
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
LoL de de böyle ilk hesap sahibi sen olduğun için tüm kayıtlı kartın falan filan bilgisini ister onlara sahipsen tüm destek yerlerinle iletişime geçip geri dönüş sağlayabilirsin.

sinnerman
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
mailini aldiysa yapabilecegin bisey yok epic e mail atip cozmeye calısabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...