epic moment anlarınızı anlatın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
böyle tüyleri diken diken edicek anlarınızı anlatsanıza

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kanka lisedeyken okuldan çıkınca okulun yakınında avm vardı oraya gidiyorduk arkadaşlarla birinde tuvalate girdik hep beraber ben arkadaşı rahatsız etmek için tuvaletteyken kamerayı alttan tuttum ulan yan tarafımda başka adam varmış kamerayı uzatır uzatmaz adam telefona baktı ne diyeceğimi bilemedim adam çıkana kadar tuvalette saklanmıştım

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bir gün gece saat 3 idi dış kapıdan sesler gelmeye başladı takır tukur ulan bakıyorum mercekten ışık otomatı yanmadı ben de nasıl korkuyorum ulan hırsız mı diye velhasıl tekrar aynı ses geldi bi baktım ışık otomatı yandı bende ne cesaretse kapıyı bi açtım kedinin teki çöpü devirmiş onunla uğraşıyor onu gördükten sonra varya kediye etmediğim küfür kalmamıştı :D

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bir Gece Oturuyoruz Arkadaşlarla Sokaktan Adam Geçiyor Adam Eli Yüzü Kapkara Zenci Desene O Kadar Kara Olamaz Işık Altından Geçti Bize Baktı Yüzü Kapkara Ondan Sonra Bizde Kaçtık Direk Böyle Küçük Bir Anı

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Mezalık hikayem varda bayağa uzun kediler sardı etrafımızı

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
abi neredeyse hapse girmek tüyler ürpertici ise anlatıyorum
Şimdi ortaokuldayım 7. sınıf böyle tam azgınlık dönemimiz sınıf abaza beni bozanda sınıf arkadaşlarım olmuştur neyse sizde bilirsinizki ergenlikte kıllanmalar başlar (o bölgeye ne diceğimi bulamadım o yüzden malafat dicem:D) malafatımızda kıllar çıkarken kaşıntı yaratır neyse dersteyiz bende 2 gün önce malafatımdaki kılları traş ettim yanımda kız var kaşıntı başladı çaktırmadan kaşımaya çalışıyorum kız gördü gitmiş arkadaşlarına 31 çektiğimi söylemiş bunlarda rehberliğe demiş okula polis falan geldi en sonunda anlattım fln öyle yırttım

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
gülmekten yarıldım :D

Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bir Gece Oturuyoruz Arkadaşlarla Sokaktan Adam Geçiyor Adam Eli Yüzü Kapkara Zenci Desene O Kadar Kara Olamaz Işık Altından Geçti Bize Baktı Yüzü Kapkara Ondan Sonra Bizde Kaçtık Direk Böyle Küçük Bir Anı
ahahaaahah bu güzeldi cidden :D :coolstory:
Post automatically merged:

abi neredeyse hapse girmek tüyler ürpertici ise anlatıyorum
Şimdi ortaokuldayım 7. sınıf böyle tam azgınlık dönemimiz sınıf abaza beni bozanda sınıf arkadaşlarım olmuştur neyse sizde bilirsinizki ergenlikte kıllanmalar başlar (o bölgeye ne diceğimi bulamadım o yüzden malafat dicem:D) malafatımızda kıllar çıkarken kaşıntı yaratır neyse dersteyiz bende 2 gün önce malafatımdaki kılları traş ettim yanımda kız var kaşıntı başladı çaktırmadan kaşımaya çalışıyorum kız gördü gitmiş arkadaşlarına 31 çektiğimi söylemiş bunlarda rehberliğe demiş okula polis falan geldi en sonunda anlattım fln öyle yırttım
agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lazerdoge:

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bana cin şeytan dediğin an hele bide böyle köyde ormandaysak felan saatte gçe olduysa ölür ölür dirilirim :D kafamdaki saçlarım dahi diken diken oluverir

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
okulda biber gazı sıktım astımı olanlar krize girdi..

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
knk sen direk öldürmeye teşebbüsten içeri :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bi gün yine okuldan kaçmışız, palaystation cafe de wining eleven var o zaman onu oynuyoruz kuzenle. telefonuda kapatmışım. neyse öğle saatine doğru arkaya adam oturdu ben anladım babam olduğunu. hiç bozmadı soru falan soruyo bize kuzende aynı takımdayız amca falan diyo. tabi babam olduğunu anladı korkuyla bitmesini bekliyoruz babamda izliyo sadece ses çıkartmıyo. arabaya bindik, giderken sürekli konuşup sinirleniyo tabi en son sağa çekip bizi dövüp geri devam etmişti.

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bende telefonla milleti isletirdim.gercek gibi.kargocu olurdum postacı olurdum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Olum kafayı mı yediniz ya :D :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bu baya iyiymis .ddd

Üye
5 HİZMET YILI
Bir keresinde yeğenimle top oynuyordum, top bir ağaçta kaldı, ağaca çıktığımda dalları kırıldı ve ağaçtan indiğimde bir kamyon vardı düşüş oldukça yüksekti, ama kamyon çadırında zıpladım, ölümcül bir geri verdim ve açık olan sürücü kapısına indim ve top kafama düştü.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
When I'm in the dark

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...