Çözüldü Epic Oyun İadesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşler güçler
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkdaşlar Dün gece 11 gibi Raınbow Six 200 tl hesap ladım epic gameden oyunun indirdim sabah oynamak icin kalktım ama beni başka uplay aktardı ve oyuna gırdıgım hesap ban yemiş oynama saatım olmadıgı bile ne oldugun anlamadım halde oyunun iade geliyorum iade yazmıyor Playtime: 5m 9s yazıyor ne yapmam lazım ayarlardan o uplay nasıl kaldırırım bi yardım eder misiniz kendi hesabıma deil başka bi hesaba bağlanıyor suan oyunun silip tekrar kuruyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Dostum epic in sitesinden girip halledeceksin onu programdan değil kullandığın epic hesabı bir uplay hesaba bağlıymış epic hesabını sonradan aldın sanırım
Üye
6 HİZMET YILI
Dostum epic in sitesinden girip halledeceksin onu programdan değil kullandığın epic hesabı bir uplay hesaba bağlıymış epic hesabını sonradan aldın sanırım

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kardeşim programdan tabi iade edilmez sitesine girip denemelisin ordanda olmazsa kusura bakma ama geçmiş olsun ben her zaman steam öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Baska bir u play hesabın ile epic hesabını birlestirmen lazım sanırım

İşler güçler
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kardeşim programdan tabi iade edilmez sitesine girip denemelisin ordanda olmazsa kusura bakma ama geçmiş olsun ben her zaman steam öneririm.
kardeşim sacmalık ben hesap alıyorum hesap uplay bağla dedim bilmedim bi hesaba bağladı baktım 24 level hesap 100 seviye yapmış oyuna girdim ban neye uğradıgımı şaşırdım ubisoftta gönderem yaptım ama
Post automatically merged:

sitesine girip denemelisin epic gamesin launcherinden olcagini hic sanmam kral
nasıl yanı o normalde hesap r6 var ama ban yemiş bende epic ona bağlamışım onu nasıl kaldırırım

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
siteden dene istersen brom ama ban yiyen hesabın iade edilecegini sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...