Erangel da grafik hatası, çok ciddi sorun lütfen yardım. (gameloop)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
di-G3ZXNH.png

Arkadaşlar erangel da böyle bir sorunum var, güncellemeden sonra oldu. Tamir et yaptım hepsini seçtim yinede düzelmedi, lütfen yardım edin. Sanhok da denemedim, genelde çimlerde oluyor bu hata, güncellemeden önce yoktu. Miramar vikendi ve karlı mod takır takır çalışıyor. Binaların altıda varmış gibi oluyo merdivenler aşağılara kadar gözüküyor. Bu neden olabilir çok sıkıntı oluyo oyunda hiçbir yerde çözümde yok
Post automatically merged:

Bunuda ekliyeyim hile kullanmıyorum, en ufak hile yok. Pc msi ge 70 2pe apache pro. Görüntü ayarları akıcı akıllı mod 160dpi 4096mb ram kullanımı çekirdek 4 kullandırıyom gameloop ayarlarında sd720p birde. Gfx tool kullanıyordum önceden, kaldırınca da onu düzelmiyor. Hata o kaynaklı değil yani. Telde de oynuyom aynı hesapla, telde böyle bir problem yok gameloop da oluyo

Süper Üye
7 HİZMET YILI
dostum oyun android tabanlı oyun bendede o sıkıntı var gameloopu acıp kapatınca düzeliyor

Üye
7 HİZMET YILI
ekran kartının driveri güncel mi ?
güncel dostum baktım

dostum oyun android tabanlı oyun bendede o sıkıntı var gameloopu acıp kapatınca düzeliyor
dostum onuda yaptımda hala aynıdı çimler evler falan

arkadaşlar sanhok da denendi orda böyle bir problem yok sadece erangelda oluyo ekran kartımda güncel hiçbir sıkıntı yok sistemim güncel sadece erangelda oluyor bu hata. oyunsal kaynaklı büyük ihtimal çözümü var ise çok güzel olur ama galiba yok gibi baya kişide varmış bu hata sanırım düzeltme yaparlar inşallah

ekran kartının driveri güncel mi ?
güncel

ekran kartında sıkıntı olabilir dostum
diğer haritaların hiçbirinde yok sorun, en çok çim olan sanhokda bile sıkıntı yok. bir tek erangel da oluyor bu çimler ve merdivenlerde

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
güncel dostum baktım

dostum onuda yaptımda hala aynıdı çimler evler falan

arkadaşlar sanhok da denendi orda böyle bir problem yok sadece erangelda oluyo ekran kartımda güncel hiçbir sıkıntı yok sistemim güncel sadece erangelda oluyor bu hata. oyunsal kaynaklı büyük ihtimal çözümü var ise çok güzel olur ama galiba yok gibi baya kişide varmış bu hata sanırım düzeltme yaparlar inşallah

güncel

diğer haritaların hiçbirinde yok sorun, en çok çim olan sanhokda bile sıkıntı yok. bir tek erangel da oluyor bu çimler ve merdivenlerde
oyunu silip tekrar yüklemeyi denedinmi

Üye
7 HİZMET YILI
aynısı 1 haftadır banada olmaya basladı neden kaynaklı oglum kafayı yiyecem
dostum nedeni sanırsam akıcı yapmaktan kaynaklıymış dengeli yapınca düzeldi erangel bölümü benim lakin dengelide ki ms oranı akıcıdan yüksek oluyor malesefki. barış g falan da izledim mesela adam akıcı oynuyo hiç bozukluk yok erangelda çok saçma, bunun bir çözümü olması lazım ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...