Ekran kartım dostum nvida gtx860m 2gblık 256bitekran kartın nedir
Dostum benim o ayarlar sorunlu değil ya çok değiştirdim düzelmiyor inanki gameloop ayarlarıyla. Nvida denetim masası ayarlarıyla alakalı olabilir mi acaba. Benim gtx860memülatör ayarlarından ekran kartı bölümünde seçenekler var ordan ayar yapmayı deneyin
güncel dostum baktımekran kartının driveri güncel mi ?
dostum onuda yaptımda hala aynıdı çimler evler falandostum oyun android tabanlı oyun bendede o sıkıntı var gameloopu acıp kapatınca düzeliyor
güncelekran kartının driveri güncel mi ?
diğer haritaların hiçbirinde yok sorun, en çok çim olan sanhokda bile sıkıntı yok. bir tek erangel da oluyor bu çimler ve merdivenlerdeekran kartında sıkıntı olabilir dostum
oyunu silip tekrar yüklemeyi denedinmigüncel dostum baktım
Post automatically merged:
dostum onuda yaptımda hala aynıdı çimler evler falan
arkadaşlar sanhok da denendi orda böyle bir problem yok sadece erangelda oluyo ekran kartımda güncel hiçbir sıkıntı yok sistemim güncel sadece erangelda oluyor bu hata. oyunsal kaynaklı büyük ihtimal çözümü var ise çok güzel olur ama galiba yok gibi baya kişide varmış bu hata sanırım düzeltme yaparlar inşallah
güncel
diğer haritaların hiçbirinde yok sorun, en çok çim olan sanhokda bile sıkıntı yok. bir tek erangel da oluyor bu çimler ve merdivenlerde
dostum nedeni sanırsam akıcı yapmaktan kaynaklıymış dengeli yapınca düzeldi erangel bölümü benim lakin dengelide ki ms oranı akıcıdan yüksek oluyor malesefki. barış g falan da izledim mesela adam akıcı oynuyo hiç bozukluk yok erangelda çok saçma, bunun bir çözümü olması lazım yaaynısı 1 haftadır banada olmaya basladı neden kaynaklı oglum kafayı yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?