Ergenlikte Bacakları Almak Gürleştirir Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Lutfen su algiyi bi kirin jiletle tuylerinizi kesmek gurlestirmez jiletle killarinizi veya tuylerinizi aldiginizda killarinizin bundan haberi dahi olmucak ayni gurlukte ayni derecede uzucak

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Ben Denize girmek için bi kere almıştım şimdi daha gür çıktı Yılda 1 defa düzenli al artık ben öyle yapıyorum Sadece yaz ayları nda

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Jiletle kesmeni önermem
Direk ağda ilede alma Makas ile kılları yarı uzunluğuna getir öyle ağda vur kıllar uzun olunca acısı ve çıkması daha zor oluyor

Üye
4 HİZMET YILI
Kardeşim ergenlikte alma kılını aynı saç meselesi gibi saçını kestikçe daha gür uzar

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bunların jiletle miletle alakası yok, iş genetikte bitiyor, kodunda varsa kıllı olmak epilasyon için uygun bir yaşa gelene kadar yaşamak zorundasın.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam o şekilde demelerinin sebebi vücudumuz takribi 21 yaşımıza kadar yani 21 yıl boyunca kendini geliştirerek büyütür hormonlarımız vb. şeyler artar o yüzden kesmeniz tasvir edilmez.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
en ergenlikte sakalımı felan hep jiletle aldım şuan isveç oduncusu gibi sakalım var

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Epilasyon cihazıyla kökünden alırsan bir şey olmaz fakat kesilir ise daha gür olarak çıkar.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Selamlar. "Jilet daha fazla çıkarır, sertleştirir." algısının yanlış olduğunu öğrendim araştırarak. Bacaklarımı makine ile aldım fakat pek memnun kalmadım diken diken olduğu için. Jiletle almayı düşünüyorum fakat şimdi de birinin "Gelişim çağında almak daha da arttırır 22-23 yaşlarına kadar ellemeyin." yazdığını gördüm. Bu doğrumudur?
bacak önemli değilde testislere girme çok kıllanıyor :D

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Jiletle kesmene gerek yok, ağdayla alabilirsin belki canın yanar ama yapacak bir şey yok.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Jilet tüyleri kalınlaştırır mı, kullandıkça tüylerim sertleşir mi diye endişeleniyorsanız, ağda yapmak sizi bu dertlerden kurtarabilir. Tıraş bıçağı tüyleri yüzeyden keserek, kılların uçlarını kalınlaştırır ve sertleştirir. Bu da cildinizde elde etmek istediğiniz pürüzsüzlük hissinin çok kısa sürmesine sebep olur. Fakat ağda yapmak, kılları kökünden alan bir yöntem olduğu için, tüyler uzama aşamasındayken rahatsız edici sertlikler ve sivrilikler oluşmaz. Böylece ipeksi ve yumuşak bir tenin tadını daha uzun süre çıkarabilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Jilet kullanma hocam makine ile alırsan bişey olmaz

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
jilet oldugundan fazla çıkartıyor tavsiye etmem

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam jilet ile asla kesmeyin daha çok çıkar makine en iyisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...