o kadar haklısın ki adam doğruyu söyledi diye linçlemeleri çok saçmaydı Jahrein ''destekleyen insan gidip 25 liraya alsın'' demişti zatenHacım Erzurum hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum. Jahrein in bütün dediklerine katılıyorum. Adamı boşu boşuna linçlediler. Birtek Erzurum diye türk oyunu yok birsürü var. O zaman bunu destekleyenler gidip diğer oyunlara da peşkeş çeksinler madem.
Hocam çok haklısınız. İmamın gömülme sahnesinden sonra zaten oyunu hemen iade etmiştim. Oyunun tek olumlu yanı o ayının sesini duyunca bir eskiye gittim. Bu kadar.Türk bir geliştirici yaptı diye yalan veya içe dönük konuşmayacağım diye bir şey yok piyasada onca geliştirici varken geliştirici bile demek ayıp olur oyun berbat ötesi ona verilecek para ile Witcher alırım en azından hakkını verir verdiğim ücretin, 25 TL ücret ve sunulan oyun Metin2 ayı seslendirmesi, sırf yapmak için yapılmış bir oyun dini ve Türklüğü oyuna katmış diye iyi olabilecek diye bir şey yok bence, ne yani Türk bayrağını ve camiileri alet ederek oyun mu çıkarılır ayrıca eleştiren kişilere Türk değilsin dinsizsin denilmek bilemiyorum bence bu tür oyunlar ve geliştiriciler Türkiye adına ileriye gidemez gibime geliyor algı yanlış bir kere.
Yok hocam erken erişimde değil. Oyun yapımcısı bu oyunla Avrupa'ya açılacakmış. Nasıl açılacaksa bakalım.Oyun erken erişim de diye biliyorum. Yanlış biliyorsam kusura bakmayın. Oyun şuan gözüme gayet güzel geldi içinde sahip olduğumuz değerler olması güzel.
Yok hocam erken erişimde değil. Oyun yapımcısı bu oyunla Avrupa'ya açılacakmış. Nasıl açılacaksa bakalım.
2 saat sonra da iade. Bizim yaptığımız gibi.Bağımsız oyun diye Avrupa'da 10 kişi falan alır test etmek için.
Kayra online diye bir oyun var. Onu da tek kişi yaptı ama bu oyuna bin basar.adam tek başına yapmış diye biliyorum tek başına göre gayet iyi oyun ilerde satılırsa yeni elemanlar alınırsa mükemmel bir oyun çıkar bence
Oyunda sadece koşuyorsun bir şey yok.Oyunda bize özgü şeylerin olması güzel ve insanı oynamaya çekiyor ama çok çok eksik var ya çok çabuk sıkılıyorsun
Gönül isterdi ki eleştirmekten ziyade övelim ancak yapacak bir şey yok. Hocam hiç oyunu oynadın mı?bence tam bir rezillik
Aynen bro Değerlerimiz Kuzey Işıkları ve bir kaç kıtlama şeker.Oyun erken erişim de diye biliyorum. Yanlış biliyorsam kusura bakmayın. Oyun şuan gözüme gayet güzel geldi içinde sahip olduğumuz değerler olması güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?