Esad rejiminden Türkleri durdurun çağrısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
6 HİZMET YILI
Sihaların idlibde aktif kullanılması ve sihaların bölgeye yoğunlaşmasıyla birlikte Esad rejimi zor durumda kaldı ve Avrupadan Türkleri durdurun ve yükümlülüklerinizi yerine getirin çağrısı yaptı ancak bir nato ülkesine amaçsız ve bir anda saldırarak en büyük hatayı kendisi yaptı şuanda Yunanistan tarafından da Türkiye ye hava savunma desteğinin önündeki itiraz ve engelde kalktı Yunanistan bu itirazını geri çekti ve Türkiye ye karşı ekipman desteği konusunda görüşmelerin yapılması gerektiğini vurguladı. Abd başkanı Donald Trumpta Patriot hava savunma sisteminin Türkiye ye yeniden konuşlandırılması konusundaCumhurbaşkanı Erdoğan ile fikir alışverişi yürüttüklerini ve aynı zamanda Suriyede Türk askerine yardımcı olabilmek adına durumu konuştuklarını belirtti yani sizin anlayacağınız rejim askerlerine darbe üstüne darbe indiriyor ordumuz. Allah askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun zor bi durum ama bu iş artık masada felan çözülmeyek gibi geliyor bana rejim askerlerimize karşı haince saldırılarına devam ediyor ve msb den misliyle karşılık geliyor.

Rias Gremory ♥
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Allah TÜRK askerinin yar ve yardımıcısı olsun

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hayırlısı bakalım ülke çok zor durumda iken yunanistanın bu hareketine şaşırdım doğrusu ancak amerikaya da güvenmemek gerek ruslarda da aynısı oldu bir nebze de olsa vicdanlılar amerikalılar adamlarda özgürlüğe önem verildiği için

Süper Üye
6 HİZMET YILI
hayırlısı bakalım ülke çok zor durumda iken yunanistanın bu hareketine şaşırdım doğrusu ancak amerikaya da güvenmemek gerek ruslarda da aynısı oldu bir nebze de olsa vicdanlılar amerikalılar adamlarda özgürlüğe önem verildiği için

Yunanistan Abd ye göre hareket ediyor zaten o ne derse oda onu yapıyor kısaca abi kardeş rolündeler baskın ülke rolü yani.

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Yunanistan Abd ye göre hareket ediyor zaten o ne derse oda onu yapıyor kısaca abi kardeş rolündeler baskın ülke rolü yani.
dostum öyle düşünmen doğal ancak abd için yunanistan türkiyeye karşı bu kararı aldıysa cidden saçma çünki ileride onları aşırı zora sokabilir

Süper Üye
6 HİZMET YILI
dostum öyle düşünmen doğal ancak abd için yunanistan türkiyeye karşı bu kararı aldıysa cidden saçma çünki ileride onları aşırı zora sokabilir

Nato ülkesisin Abd de S400 ler yerine sana Patriot füzelerini konuşlandırmak, satmak istiyor hal böyle iken Yunanistanın itirazı da Türkiye ye hava savunma sistemlerinin konuşlandırılmamasıyla ilgiliydi bu durumdada Yunanistan itirazını geri çekiyor yani Patriot hava savunma sistemlerini konuşlandırma konusunda Abd ile mütabık kanılırsa itirazdan dolayı kısıtlanan bu durumda engel kalmıyor ayrıca 5. maddeye göre Nato ülkesinden herhangi birinin saldırıya uğraması diğer ülkelerinde saldırıya uğraması olarak kabul ediliyor. Ab parlementosu da zaten Türkiye nin 5.maddeye göre bir isteğinin bulunmadığını istek halinde destekte bulunulacağı söyleniyor.

Son düzenleme:
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
alırsın babayı esat efendi. şamda öğle namazı kılmak farz oldu artık

Elbet Birgün
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kurt un dişine kan degdi birkere ya istiklal ya ölüm elbet intikam alınacak allah ordumuzu muzaffer eglesin

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Allah tüm askerlerimizi ve polislerimizi korusun.

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum , keşke bunca gelişmeler 36 şehit gelmeden olsaydı gencecik cocuklar tabuta girmeden önce olsaydı çok daha iyi olurdu

allah hepsinden razı olsun allah mekanlarını cennet eylesin bu saatten sonra rejim düşünsün

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Savaşın iyisi yok benim için ama gerekirse en iyisini en güzelini bizim milletimiz yapar sonsuz güvenim var buna<3

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
attıgı merminin fuzenin hakkını ver yigidim vurdugun yer inlesin kan ve ceset eksik olmasın attıgını vurursun insallah her daim askerimizin arkasında ve yanındayız

Cruzian
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
yunan bir çakal ruslar yine adam onlar bizden yana biliyorlar kimin ne oldugunu s400 leri neden verdiler kendi kıtalarında koruma saglamak ıcın ön güvenlik bilgisi yenilen onlar olcak ıslerı zor 2 büyük var ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...