Escape From Tarkov da Hwid Ban Kaldirma BattleEye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaslar
Bazilar Raid 0 nedir nasil yapilior diye Sordu.
Her Oyunda oldugunu Bilmiorum denemedim ama Escape from Tarkov da Battle Eye icin Hwid Ban kaldirdigini kendim kullandigm icin Biliorum.

Buraya Raid 0 nasil yapildigina dair bi Tutorial birakiorum.
yapmaniz gereken ilk HWID Ban aldiginizda Win10 yeni yüklemeniz Raid 0 yapmaniz oyunu Indirmeniz.
Raid 0 yaptikdan sonra Hile Kullanarak yine Ban yerseniz sadece oyunu komple Silmeniz ve Interneti kapayip acmaniz ve Oyunu yeni IP ile indirmeniz yeterli oluyor.
Önemli olan Win10 kurunca bunu Mutlaka Raid0 yaptiginiz Harddiske yüklemeniz.

Raid0 Tutorial:

Umarim cogunuza yardim edebilmisimdir.

Dedigim gibi ben bu yöntemi sadece Escape from Tarkov da Calistigini biliorum.
Baska oyunlarda olurmu denemek size kalmis.

Kötü Türkcem icin simdiden Özürdilerim Almanyada Dogma Büyümeyim Kusuruma Bakmayin.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Guzel bit yontem, eger Apex ve Valorant gibi oyunlar icin de calisiyorsa cok daha iyi olur.

Not: Turkcen gayet guzel, hicbisey icin ozur dilemene gerek yok :)

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Guzel bit yontem, eger Apex ve Valorant gibi oyunlar icin de calisiyorsa cok daha iyi olur.

Not: Turkcen gayet guzel, hicbisey icin ozur dilemene gerek yok :)
Yöntem Spoofer yöntemlerden daha iyi ama dedigim gibi Apex Easy Anti Cheat oldugundan bilemiorum Escape from Tarkov BattleEye oldugundan ve Harddiskler yönelen Hwidban oldugu icin oluyor eger Easy Anti Cheat de Harddisk deki Hwid banliosa olabilir ama denemek lazim o yüzden bisey diyemiorum malesef Arkadas DayZ de kullan mis ve ordada oluyormus ama ben denemedigimden bu konuda bi Garanti veremem ve sizleri zorduruma sokmak istemem.

Saol ben daha kötü yaziorum sandim
Konusmam bukadar kötü degildir ama Türkce yazmak tabi baska

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Gayet başarılı. Spoofer olarak Rainbow oyununda test etmeyi düşünüyorum. O da battleye korumasına sahip bir oyundur. Üşenmezsem dener buraya ekleme yaparım.
Türkçe konuşmanda gayet iyi konuşuyorsun, çoğu türklerden iyi bile diyebilirim. Buradan Almanya'ya selam olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
teşekkürler ark survival evolved de çalışır mı

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
teşekkürler ark survival evolved de çalışır mı
Ark da BattleEye bildigim kadariyla olma ihtimali cok yüksek ama denemedigimden tam olarak bisey diyemem
Post automatically merged:

Gayet başarılı. Spoofer olarak Rainbow oyununda test etmeyi düşünüyorum. O da battleye korumasına sahip bir oyundur. Üşenmezsem dener buraya ekleme yaparım.
Türkçe konuşmanda gayet iyi konuşuyorsun, çoğu türklerden iyi bile diyebilirim. Buradan Almanya'ya selam olsun.
Denedikden sonra bana yazar Konuya eklerim Tesekkürler

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Baya iyi bir yöntemmiş valorant gibi oyunlardada bu yöntem işe yarıyorsa çok iyi olur elinize emeğinize sağlık hocam.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Baya iyi bir yöntemmiş valorant gibi oyunlardada bu yöntem işe yarıyorsa çok iyi olur elinize emeğinize sağlık hocam.
Bir kac arkadas Valorant da denemis valorantin bulundugu harddisk Raid0 sa oluyor mus ama mesela 2 tane ssd var 1 tane hdd var 2 ssd raid0 olupda ama valorant hdd de kayitliysa olmuyor Valoranti raid0 olan harddiskinize yüklemeniz gerekiormus ben kendim denemedim denemek lazim

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ban yersem deniyeceğim

( alinti yapıcaktım sanırım olmadı :/ )

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Eline sağlık çok iyi işimi görecek.

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ark da BattleEye bildigim kadariyla olma ihtimali cok yüksek ama denemedigimden tam olarak bisey diyemem
Post automatically merged:

Denedikden sonra bana yazar Konuya eklerim Tesekkürler
Malesef, olumsuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...