Yöntem Spoofer yöntemlerden daha iyi ama dedigim gibi Apex Easy Anti Cheat oldugundan bilemiorum Escape from Tarkov BattleEye oldugundan ve Harddiskler yönelen Hwidban oldugu icin oluyor eger Easy Anti Cheat de Harddisk deki Hwid banliosa olabilir ama denemek lazim o yüzden bisey diyemiorum malesef Arkadas DayZ de kullan mis ve ordada oluyormus ama ben denemedigimden bu konuda bi Garanti veremem ve sizleri zorduruma sokmak istemem.Guzel bit yontem, eger Apex ve Valorant gibi oyunlar icin de calisiyorsa cok daha iyi olur.
Not: Turkcen gayet guzel, hicbisey icin ozur dilemene gerek yok
U can Unbann ur Hwidbann in Escape from Tarkov and never get a Hwidbann for EFT againWhy this procedure?
Ark da BattleEye bildigim kadariyla olma ihtimali cok yüksek ama denemedigimden tam olarak bisey diyememteşekkürler ark survival evolved de çalışır mı
Denedikden sonra bana yazar Konuya eklerim TesekkürlerGayet başarılı. Spoofer olarak Rainbow oyununda test etmeyi düşünüyorum. O da battleye korumasına sahip bir oyundur. Üşenmezsem dener buraya ekleme yaparım.
Türkçe konuşmanda gayet iyi konuşuyorsun, çoğu türklerden iyi bile diyebilirim. Buradan Almanya'ya selam olsun.
U can use this tutorial to creat Raid0 to fix Hwidbanns on Escape from Tarkovwhat is that for? '-'
Bir kac arkadas Valorant da denemis valorantin bulundugu harddisk Raid0 sa oluyor mus ama mesela 2 tane ssd var 1 tane hdd var 2 ssd raid0 olupda ama valorant hdd de kayitliysa olmuyor Valoranti raid0 olan harddiskinize yüklemeniz gerekiormus ben kendim denemedim denemek lazimBaya iyi bir yöntemmiş valorant gibi oyunlardada bu yöntem işe yarıyorsa çok iyi olur elinize emeğinize sağlık hocam.
Denemek bedava ben denemedimvalorant'da oluyorsa eğer güzel olur
Malesef, olumsuz.Ark da BattleEye bildigim kadariyla olma ihtimali cok yüksek ama denemedigimden tam olarak bisey diyemem
Post automatically merged:
Denedikden sonra bana yazar Konuya eklerim Tesekkürler
Peki raid0 yaptigin harddisklere yükledinmi oyunuMalesef, olumsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?