Hiç oynamaya fırsatım olmadı fakat oyun bence gayet güzel bir oyuna benziyor. Büyük ihtimal DayZ ile aynı mantık fakat oyun biraz tuzlu Türki'ye ekonomisine göre. Yeni bir bilgisayar aldığımda büyük ihtimal onuda alıcam.
2 sene önce falan bir twitch yayıcısı oynarken görmüştüm kendi türk fakat amerikada yaşıyordu oyun çevrende arkadaşların yoksa eğer birlikte oynayacağın sıkıcı gibi gelmişti bana 2 senede çok gelişme olmuştur oyunda takipte değildim
oyun güzel grafikleri olsun oyun mantıgı olsun geliştirmeye calışıyorlar eskisine göre iyi durumda parası biraz ucuk ama deger. oyun icinde biraz fazla heyacen yapılıyor stress yapan oyun tam arkdaşlarınla oynarsan zevkli olur ama
Bir grup kurup gerçekten zevkli oluyor tabi oyun içinde kolay para kasıp hepsini harcaya da biliyorsun tabi oynayacak arkadaş grubun varsa 24 saat atarsın çok sarıyor
Güzel bir oyun grafikler atmosfer felan iyi baya tek başına sıkabilir ekip olarak girmek lazım şöyle birkaç kişi fiyatı tuzlu ama arada bir durmaplay de indirim oluyor takip eder isen.