𝓐𝓣𝓞𝓜𝓘𝓒
Onaylı Üye
kanka hangi site bu söyle de girmeyelim
hocam okurken kendimden geçtim ded oluyodum sizi böyle bir konuda bulmayı beklemiyordumBenimde başıma böyle bir durum gelmişti,kizı tanımam etmem mesaj atmamısim ,konuşmamisim birisi
kiz bana tekrar yazmiştı gel buluşalim konuşalım,mekan bu,adresim bu diye gecelik seans ücretini bile almayacağim demişti hatta beni bir daha arada şu saatte şu adreste gelirsen sana bir guzelik yaparın demisti bende bir dümen olduğunu bildigim için bende kıza adres verdim buluşalim diye,kıza verdiğim adreste ilçe emliyet müdürlüğünün önü olmuştu,kız benle bulustu,kiz gercektende esc ama emliyet müdurlügunun yakininda olduğumuz için çakallık yapmak yemedi tabi,bizim arkadas tayfasıda vardı,kızı sıkıştırip döveceklerdi emliyetin onü olduğu için gerginlik çıkmadan dağılmıstık
Bende zaten ayarsiz deli olduğum icin bizi kavgadan paketlemesinler diye olay çikarmadik![]()
E devletten dava dosyası sorgulama yaz bak olmadı uyaptan bak dava dosyası bulunamamıştır yazdığını göreceksin bu mesaj geldikten sonra ne hikmetse o ilanı bulamıyorsun yüzde 99u dolandırıcı rahat oldikkatli ol donuna kadar alabilirler dava ile çok dikkatli ol ve soğukkanlı davran
biz her masada varız ama kari-kiz işi baska boyutta bir işhocam okurken kendimden geçtim ded oluyodum sizi böyle bir konuda bulmayı beklemiyordum![]()
valla reis şimdi sen öyle söyleyince masanın sen olduğu kanaatine vardımbiz her masada varız ama kari-kiz işi baska boyutta bir işböyle olunca daha dikkatli olmak gerekli bu işlerde guvenilir arkadaşi sececeksin
![]()