Eski evimdeki IP adresi üzerinden kredi kartıyla para çekilmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
hocam selamün aleyküm ilk öncelikle herkesin tüm geçmiş kadir gecesi mübarek olsun nasılsınız iyi misiniz iyisinizdir umarım şimdi birkaç gün evvel başımıza bi olay geldi onun için sizden bi öneri veya cevap almak için yazıyorum abi bizim eski evimizde ki ip adresinden birisinin kredi kartıyla oyuna para çekmişler halbuki benim alakam yok haberim de yok parası çekilen kadın bizi şikayet etmiş polise babamda bugün ifade vermeye gitti bi iş gelmez diye düşünüyorum yapmadığımız bir şeyden bir problem olur mu sormak istedim

Arap Sukru Ayrılacagım              ⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İlk öncelikle selamlar dostum seninde geçmiş kadir gecen mübarek olsun çok şükür iyiyiz seni sormalı daha uzatmadan olayı özetliyim kısaca bildiğim kadarıyla hatalarım olabilir
Polis ifade vermeye gitmeniz bir şey olucağını göstermez prosedür gereği şikayet üzerine uygulanan bir durumdur ve ıp adresiniz üzerinden para çekildiği varsa korkulacak bir şey yoktur çünkü komşu veya birine internet şifreni verdiysen ve o kişiler bağlandıysa aynı ıp adresini kullanmakta oluyorsunuz bu benim bildiğim genel bir durum lakin her teknolojik aletin aynı insanlar gibi bir kimliği oluyor ve girilen siteye hangi aygıtın işlem yaptığını rahatlık ile ulaşılabiliyor bu durum biraz uzun sürse de üstünüze kalıcak bir durum değildir hiç bir şekilde canını sıkıp kendini süphe ye düşürme bu olayda para çekilen cihaz tespit edilemezse ve olay mahkeme huzuruna çıkarsa yetersiz delilden düşme olasılığı çok yüksektir rahat olasın. Hayırlı günler dilerim

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
pek birşey olacağını sanmam ancak savcılık bir durum olursa da anlatırsın durumu iss na ceza keserler yüksek ihtimal

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
muhtamelen bilgisayarındaki hard diski veya ssd ne varsa artık onu almaya gelirler inceleme yapılır suçsuz olduğun anlaşılırsa zaten geri verirler ki yapmadım diyorsun bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
merak etme takma kafana hiç birşey yapmazlar ellerinde delil bile yok delilsiz sizi suçlamaları zaten çok saçma olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Birşey Olmaz bence sonuçta eski evinden yapılmış birşey senlik bir delil yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...