Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba benim bir e mail adresim var ancak şifresini unuttum herhangi bir e mail yada telefon numarası girmedim güvenlik sorusu yok anlayacağınız bomboş bi mail bunun şifresini nasıl bulabilirim
Gmail için desteğe başvurabilirsin mail atarak sana bazı sorular soracaklar hesap ile ilgili eğer kanıtlayabilirsen bir şekilde şifre değiştirme linki gönderecekler.
0>Google hesabı kurtarma sayfasına gidin.
1>"Şifrenizi unuttunuz mu?" seçeneğine tıklayın.
2>Hesabınızla ilişkili e-posta adresini veya telefon numarasını girin.
3>Google size bir doğrulama kodu gönderecektir. Bu kodu doğrulama sayfasındaki ilgili alana girin.
4>Şifrenizi sıfırlamak için size bir dizi yönergeler verilecektir.
Çok zor kanka telefon ve kurtarıcı e posta vermediysen bulmama olasılığın %80lerde falan anca destek talebi oluşturman gerekiyor ona da dönüş zor oluyor
Desteğe yazman gerekir ama hiç bir bilgisini bilmiyorsan yine alamazsın sana sorular yöneltiyorlar eskiden kullandığın şifreler vs. bilmiyorsan alman pek mümkün değil
Destek ekibine bir mail at , ve durumunu anlat. ( Şifre vs bunların hiç birini hatırlamadığına dair )
Fakat şu bilgiler öncelikle çok önemli ( Kişi listen , mail üzerinden kayıtlı olduğun uygulamalar ). Bana kişi listemden 3 kişiyi söylememi istemişti.
Bu şekilde çözüme ulaşmıştım tabi bu dediğim 2 yıl önceydi ve bir haftamı almıştı. Kuralların değiştiğini sanmıyorum , umarım bir an önce kavuşursun dostum.