Hocam dediğim gibi wolf hile hack kısmında çalışıyor durumda olan hileler ya oyundan atıyor ahh yasaklı eşya hatasıyla ya da oyun içerisinde silah atmak gibi fonksiyonel davranışları engelliyorDostum wolf hile hack kısmında bu dediklerinin hepsi var istediğin özellikleri açıp gerisini kapatıp oynayabilirsin![]()
İnşallah hocam senin kendi kodladığın hileler bir başka oluyor özelden de kendi gözlemlediğim tek sıkıntısını yazmıştım zaten kısa zamanda çözülür umarım Allah kolaylık versinBen Kendi Kodladıgım Hileyi Forum Sitelerinde Paylaşmayınca Oyuna Yeni Yama Gelene Kadar Fix ALmıyorum.. Buralarda Paylasınca Eğer İlgi Çok Görürse Assembly İsimlerine Fix Atıyolar.. Şimdi Auto Random Arıyorum O isimlere Bulunca Sorunumuz Kalkacak İnşAllah.
O dediğin aim sıkıntısını hallettım bi aimli+envanterli vip var birde envantersiz+aimsiz vip varİnşallah hocam senin kendi kodladığın hileler bir başka oluyor özelden de kendi gözlemlediğim tek sıkıntısını yazmıştım zaten kısa zamanda çözülür umarım Allah kolaylık versin![]()
Takipteyiz hocam silah atma sıkıntısı da çözülür inşallahO dediğin aim sıkıntısını hallettım bi aimli+envanterli vip var birde envantersiz+aimsiz vip varama bu random sorununu halledince beraber gelıcek ek bir kaç yenilikle
aga nasıl bi random arıyonkiBen Kendi Kodladıgım Hileyi Forum Sitelerinde Paylaşmayınca Oyuna Yeni Yama Gelene Kadar Fix ALmıyorum.. Buralarda Paylasınca Eğer İlgi Çok Görürse Assembly İsimlerine Fix Atıyolar.. Şimdi Auto Random Arıyorum O isimlere Bulunca Sorunumuz Kalkacak İnşAllah.
Otomatik olarak assemblycompany, assemblyname, assemblytitle, assemblyversion v.s değiştirecek her açıldıgında boyle bise.aga nasıl bi random arıyonki
random yapınca ne oluyorkiOtomatik olarak assemblycompany, assemblyname, assemblytitle, assemblyversion v.s değiştirecek her açıldıgında boyle bise.
Şimdi wolftü sürekli sabit assembly isimlerine log atıyor yane oyun algılayınca listesine bu isimleri ekliyor.. random yapınca bu isimlere program her açıldıgında ayrı isimle açılacak bundan dolayı listede her açıldıgında farklı ısımler olucak fix durumu kalkacak benim düşüncem böylerandom yapınca ne oluyorki
olabilirŞimdi wolftü sürekli sabit assembly isimlerine log atıyor yane oyun algılayınca listesine bu isimleri ekliyor.. random yapınca bu isimlere program her açıldıgında ayrı isimle açılacak bundan dolayı listede her açıldıgında farklı ısımler olucak fix durumu kalkacak benim düşüncem böyle![]()