Eski LoL vs yeni LoL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eski itemler mi daha dengeliydi, yeni itemler mi daha dengeli?

Moderatörün son düzenlenenleri:
returnofthecosmos
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
eski katarinadan sonra oyun sarmadı 2014 yıllarında yüksek eloda oynamış biri olarak yeni lol diye birşey yok

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
eski ve yeni lol arasında büyük farklar var en büyük farklarda oyuncular artık lolde tr serverinde toxicler küfür hakaretler sataşmalar çok fazla arttı zaten bir sürü oyuncu bu yüzden lol u bıraktı

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
oyuncu sayısı diyceksen diğer ülkelerde yüksek artış yapıyo bizim ülkede ise stabil aynı oyun güzelliği bakımında ise yeni itemler falan güzel oldu ama yeni çıkan bu bozuk şampiyonlar biraz bokunu çıkarıyo

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
oyuncu sayısı diyceksen diğer ülkelerde yüksek artış yapıyo bizim ülkede ise stabil aynı oyun güzelliği bakımında ise yeni itemler falan güzel oldu ama yeni çıkan bu bozuk şampiyonlar biraz bokunu çıkarıyo
aynen oyunun en kötü yanları en bozuk herolara buff getirmeleri hala anlamıyorum olafa neden daha buff geliyo

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
eski itemler mi daha dengeliydi yeni itemler mi daha dengeli
Oyuncu sayısı olarak euw'da çok fazla artış varken trde ise çok fazla düşüş var, eskiden challenger grandmaster olabilmek için en düşük cha, en düşük grandmasterı geçmek gerekirken artık 200lp ve 500lp barajarını geçmek yetiyor, eskiden sunucuda 200 challenger 300-500 grandmaster varken şuan 100 cha 150 grandmaster var, artık 500lp olan direkt cha oluyor eskiden 700-800 gerekirdi, aynı şekilde 2-3 sezon önce euwda gm ya da cha olabildiğiniz lp mesela diyelim 600dü, şuan 800, euwdaki oyuncu sayısının en büyük artışlarından sebebi de çoğu oyuncunun kendi sunucusundan euwa geçiş yapması, trde toxicler artmış demiş arkadaşlar, fakat eskiden gold-plat eloda bile toxicler varken artık gold elo üstünde toxicler olmuyor, smurf hesabımla silver eloda oyun oynuyordum silverda bile peak muhabbetleri dönüyor, ayrıca sc sayısı da euwda eskisine göre az, trde eskisine göre rahat 3-4 kat daha fazla. Yeni itemler tabiki de özellik olarak eskilerinden daha iyi.

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Eski lol tab2 çok saçmalaştı tank kas tek at bilmem ne efsanevi itemler geldi statik gibi itemler gitti

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ayrıca az önce yone oynuyordum irelia laneye ninja tabi+vampiri asa ile geldi adama 3 kişi dalıyoruz canı gitmiyor, asla lol gibi bir 5vs5 moba oyunda tam olarak dengeyi yakalayamazsınız, bu da lolün "balanced" olayını hiçe sayıyor.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
bence eski lol daha güzeldi şimdi denge menge yok her hero sacma sapan bir hasarı var

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
sezon 3ten beri oynuyorum support maindim sezon 8e kadar diger laneleri vs oynamak zordu simdi istedigim her lanede smurfluyorum oyunlari

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
item falan olarak diyorsan şimdiki lol daha iyi eskiden 6 rabadon 6 ebedi ile çok saçama şeyler yapılabiliyordu şimdi en azından daha rahat

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
eskiden oyun diyebilirdim kendsine ama şi,mdi para kazanmak için çirkinleşen bir oyun bana göre

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
şimdi daha iyi, her şeyin tasarımı çok daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...