Eski sevgilime yazmalımıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Biz ayrıldık uzun bi süre geçti üstünden şuan sevgilisi var arada bir konuşuyorduk konuşmayı kesmek istedim ve pişman oldum seviyorum halen sizce yazmalımıyım yoksa onumu beklemem lazım

Kaju
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yazıp kendini kötü gösterme boş yere, onca kız var etrafında çekinme git konuş, arkadaşlarınla takıl vb. 1 kişiye bağlı kalma

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
türkiyede çok insan var ispalayamam ama çok olduğuna yemine debilrim. hem 10 milyona yakını da göçmen , bunların 5 milyonu kız desen 5 te 1 güzel olsalar 1 milyon yapar ulan bu bollukta nasıl saçma muhabbetler bunlar , sevgilisi var diyosun peki bu konumda sen kendini nereye koyuyorsun kanki? dost acı söyler sen şimdi seviyorum diyosun onlarda belki sevişiyor? klasikti sana karı mı yok? bi başkalarını dene belki onları seversin senin kinin türkçedeki karşılıgı YOKLUK kurtul yokluktan biraz yeni şeyler dene saçma sapan hareketler yapmayın sözde ülkeyi kurtaracak nesilsiniz şu konumlandıgın hale bak? bu kafayla nasil doları düşürcen ülkeyi kalkındırcan sen oturupda biz sana nasil güvenelim şimdi :)

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka sakın yazma yazılmaz da yazılmamalı da yazma yani

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sevgilisi varsa yazılmaz dostum ayıptır. Hayatında ilerlemeyi öğrenmelisin. Başka insanlarla görüşebilirsin, zamanla başka birine o kıza hissettiğinden daha büyük duygular besleyebilirsin ancak eski sevgiline yazmak seni yaralamaktan başka bir şeye yaramaz. Üstelik yakışık almaz sevgilisi varken.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kötü ayrılmadıysanız ortada bi sebep yokken ayrıldıysanız yazılır.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Valla eski sevgiliye yazılır ama şimdi sevgili olayı herkes için farklı bi çerçeve benim için sevgili eğlenmek ciddi düşünen birisi değilim eski sevgililerimin hepsi eğlen geç tarzı tiplerdi onlarda bunu biliyordu zaten takılırken bu zamanlarda ''f-c-kbuddy'' olarak adlandırılıyor kısacası ben yazardım çünkü eğleniyorum.

Üye
4 HİZMET YILI
kişiye göre değişir bunu senin kararın cevabı kendin bul.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
hayır yazma bir masalı iki defa okursun ama masalın sonu hep aynıdır

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka unut gitsin tekrar yazıp kendini kücük düşürmeye gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...