Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biz ayrıldık uzun bi süre geçti üstünden şuan sevgilisi var arada bir konuşuyorduk konuşmayı kesmek istedim ve pişman oldum seviyorum halen sizce yazmalımıyım yoksa onumu beklemem lazım
türkiyede çok insan var ispalayamam ama çok olduğuna yemine debilrim. hem 10 milyona yakını da göçmen , bunların 5 milyonu kız desen 5 te 1 güzel olsalar 1 milyon yapar ulan bu bollukta nasıl saçma muhabbetler bunlar , sevgilisi var diyosun peki bu konumda sen kendini nereye koyuyorsun kanki? dost acı söyler sen şimdi seviyorum diyosun onlarda belki sevişiyor? klasikti sana karı mı yok? bi başkalarını dene belki onları seversin senin kinin türkçedeki karşılıgı YOKLUK kurtul yokluktan biraz yeni şeyler dene saçma sapan hareketler yapmayın sözde ülkeyi kurtaracak nesilsiniz şu konumlandıgın hale bak? bu kafayla nasil doları düşürcen ülkeyi kalkındırcan sen oturupda biz sana nasil güvenelim şimdi
Sevgilisi varsa yazılmaz dostum ayıptır. Hayatında ilerlemeyi öğrenmelisin. Başka insanlarla görüşebilirsin, zamanla başka birine o kıza hissettiğinden daha büyük duygular besleyebilirsin ancak eski sevgiline yazmak seni yaralamaktan başka bir şeye yaramaz. Üstelik yakışık almaz sevgilisi varken.
Valla eski sevgiliye yazılır ama şimdi sevgili olayı herkes için farklı bi çerçeve benim için sevgili eğlenmek ciddi düşünen birisi değilim eski sevgililerimin hepsi eğlen geç tarzı tiplerdi onlarda bunu biliyordu zaten takılırken bu zamanlarda ''f-c-kbuddy'' olarak adlandırılıyor kısacası ben yazardım çünkü eğleniyorum.