Eski sevgiliyle tekrar barışılmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
1 HİZMET YILI
sssssssssssssssssssssssssssss

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ayrıldık ve üstüme 2 tane erkekle çıktı
bunu yapan birisiyle devam etmen aptalca olur
bırak gitsin

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
"Ayrıldık ve üstüme 2 tane erkekle çıktı.Ayrılmamızın sebebi babasının beni yakalamasıymış"boyle seyler yapmıs ve bence sana yalan solemis bildiğin seni kulanmıs gibi geldi.Zamanını bosa harcama daha farklı seylere vakit ayırmanı oneririm.Kafanı fazla bu kıza yorma derim.

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ayrıldıktan sonra 2 erkekle konuşan kız muhtemelen seni ilgin için kullanmış bir de üstüne ailevi küfürlerde etmiş oda yetmemiş babam bizi öğrendi eheğ ayrılalım diyerekten bir yalan atmış sende inanıyorsun uzun yazıda ne söylediğini bilemem ama her yerden engelleticek kadar rahatsız ettiysen kızı oh etmişsin boşver böyle ucuz kızları bu kızı hayatından çıkar ve biraz kafanı dinle

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
iki tane erkekle çıktı dan sonrasını okumadım bile

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Dostum acı gerçek ama istediği zaman (kendini boşlukta bulması gibi) sana geri geliyor ve üstüne 2 erkekle çıktı diyorsun. En mantıklısı siktir etmek hiç kafaya takmamak.

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Duygusal boşlukta oldukça sana geri geliyor. Sadece ilgini kullanıyor. Bir de bununla buluşup ediyorsan paranı da kullanıyordur. Başlı başına zamanını çalmış. Çok şey yaşamış birisi olarak tek tavsiyem salman olur. Bu kadar ilgi vermeyen, bir şey yapmayan kıza bağlanma sebebin de asosyalliğin olabilir. Hayatında tek kız o da olabilir. Kız sana değer vermedikçe onun açığını kendin ilgi göstererek kapatmaya çalışmışsın kız da senin duygularını sömürmüş. Ama bir erkek olarak duruşunu belli etmen lazım. Ayrıldıktan sonra birisiyle flörtleşse dahi tekrar barışmam o kızla. Zaten ilişki içerisinde ayrılmamak için elinden geleni yaparsın. Ayrıldığın an geri dönüşü olmayacak şekilde bitmiş olur. Karakter ve mental olarak güçlü değilsen arkadaş da kalmazsın. Arkadaş kaldıkça duyguların seni yönetmeye başlar. 4 Yıllık ilişkisi ve başka ilişkileri de olmuş yeri gelince aşırı boktan şeyler yaşamış bir abin olarak tek tavsiyem kriterlerini belirlemen ve böyle salak saçma ergen kızlar yerine sevgini hak eden ne istediğini bilen oturmuş karakteri olan kişilere yönelmen hatta birilerinin peşinde koşmak yerine kendini geliştirmen çok daha iyi olur. Onlar sana gelir bu sefer. Şu boş kızla da uğraşmak yerine git vaktini dolduracak uğraş bul kafan çok boş kaldığı için birkaç sene unutamamışsın muhtemelen. Dil öğren yeni hobiler bul spor falan yap kafan göre takıl boş vakit yaratma kendine.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
2 yıldır sevgiliydim ayrılalı 1 hafta oldu boşluğa düşmüş gibiyim sıkıntı bir durum ama geçicek dostum ben 3 kere geri döndüm olmuyor ayrıldığın zaman bak yoluna git sancılı günleri atlatınca güzel günler senin olucak

Üye
1 HİZMET YILI
iki tane erkekle çıktı diyorsun imkansiz iş vazgec kanka sen

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Pas geç kanka aklın varsa exten next olmaz yıpratır

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bir kez bu hataya düşen tekrar aynı hataya düşüyor usta şans verdikçe sen yıpranıyorsun üzülüyorsun değmez.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aga sal gitsin diğerlerinin dediği gibi hayır gelmez o kızdan bida

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
aldatma durumu olmadıysa ve piman olduysa neden olmasın.ama aldattıysa olmz

𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱 : 𝘄𝗲𝗻𝘇𝘆𝗶𝘇𝗺
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Ex ten Next olmaz kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...