Eski Wolfteamcı Tayfa Ses Ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
valla benım bıtane hesbaım vardı takla sınırsızdı m4 a1 lege nd de oyle ınternet kafade ydım dırek caldırlar ogun baya aglamısıtm kucukken

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
o değil grafikleri müthiş geliyordu eskiden nolmuş buna

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Artık oynayanda kalmamış varya herkes gitmiş yükledim bende bir iki oyun girdim tadı yok o giriş ekranında oda seçme kısımları dolu görmeye alışınca çok garip geliyor üzücü :(

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Wolf un kendisinin bile hala erisile bilir olmasi mucize telefon oyunlari bile daha guzel eylenceli ve oynanislari iyi ne diim bilemedim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Wolf un kendisinin bile hala erisile bilir olmasi mucize telefon oyunlari bile daha guzel eylenceli ve oynanislari iyi ne diim bilemedim
sen o elverici sl nin cıkma hissiyatini bilemezsin o yüzden bilemezsin yeniler bilemez eskiler gözleri yaşlı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ulan be ne oyundu eskiden arkadaşlarla ne oynardık ne güzel günlerdi be ah be şimdi o tadı vermez

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Hah iste baq onlar eskiden guzeldi simdi warzone da rytec reis var patlayicili mermi kullaniyo efso direk tek nörf yedi yedigi halde tastas bi emanet
işte yeni nesil bunları sever patlamalaı kırmalı biz o şeylere ömür adadık keşke hile cıksa yeminle dönerim tekrar oyuna

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eski zamanlarda Daha özel kurtlar yokken buz kurt ile gardiyan kurtu dondurup dondurup kesmeye çalışırdık ne günlerdi be :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
eskiden wolfculer çoktu şimdi anca ortamınız varsa girin eğlenceli oluyor

Medeniyet
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
OG KUllanmayin allahinizi severseniz. su oyuna yeni hile getirin easy anti cheat gelince oyun oynanmaz oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...