Eski Zamanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Herkes adblock kulanıyor desek 1 aylık veya yılllık kazançlarını hesaplasan kazanmıyorlar aslında 2016'dan belli memory kulanıcısıyım (Eskiden tıklamaya hileyi kulanırdık sonra kaldırdılar nedense belkide kazanıyorlardır)
adblock ile siteye giremessin site adblock kapatın diye hata veriyor burda kimsenin yapımcıların kazandığı parada gözümüz yok en azında paralı hile satmak yerine böyle bir yöntem yapmışlar ve iyiki yapmışlar

Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hangi oyunda hile eksikliği yaşıyorsunuz ki. Hile satma işlemini yapsak emin olun normal pubg fortnite gibi hileleri çok çok ucuz fiyata yapar pazarlarız ama bu tür hileleri sadece kendimiz kullanıyoruz free paylaşmak ne yazık ki mümkün değil hemen fixleniyor. Ayriyetten hile yok demişsiniz bf den tutunda pubg mobile black desert kadar hile var loaderde. Hangi oyunda hile eksikliğini yaşıyorsunuz acaba ?
Sitede ölü oyunların hileleri var popüler oyunun yok ayrıca BF1 Büyük optimizasyon sorunu var BF4 Sorunsuz şekilde çalışıyor Pubg mobile demisiniz hile ile botları mı öldürsünler ? Paralı hile yapın veya patreon hesabınız var ise destek olalım ? Biliyorum bütün hileleriniz ücretsiz zamanı gelmedi mi ?

Üye
7 HİZMET YILI
Pubg lite de hiçbir hile vs kullanmadan donanım Ban yedim ve çözüm bulamiyorum. Yazıda sadece donanım Ban diyor. Araştırma yaptım hwid diye bir program uuid değiştirince oluyor denildi. Yaptım fakat program çalışmadı. Değiştirmedi . Pubg lite yazdim. Dönüş olmadı. Herhangi bir yöntemi var mı. Bir bilgisi olan var mi ??

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Sitede ölü oyunların hileleri var popüler oyunun yok ayrıca BF1 Büyük optimizasyon sorunu var BF4 Sorunsuz şekilde çalışıyor Pubg mobile demisiniz hile ile botları mı öldürsünler ? Paralı hile yapın veya patreon hesabınız var ise destek olalım ? Biliyorum bütün hileleriniz ücretsiz zamanı gelmedi mi ?
Bu senin katıksız düşüncen , fazlası değil. PUBG Mobile ölü bir oyun değil, aynı şekilde Black Desert'te ölü bir oyun değil. Aynı şekilde LOL de ölü bir oyun değil. BF1 de optimizasyon sorunu yok, belkide sizin bilgisayarınız olması gerekenden çok kötüdür. Ben sıkıntısız oynuyorum BF1'i. Hile satmıyoruz, sattırmıyoruz bizim en başından beri uyduğumuz kural bu. Birkaç insan farklı düşünüyor diye ideallerimizden vazgeçecek değiliz. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...