kanka script ile oynuyorumda report felan yemiyorum takım honorda atıyor bu güven faktörünün nerden düştüğüne nasıl bakarımKanka eğer hileyle oynuyosan güven faktörün düşmüş olabilir
Kanka bu senlik değil sunucularla alakalı birde rütbe sıralamalarına göre oyun buluyor geç bulması vs senlik değilarkadaşlar 2 gündür felan lol oynuyorum 1 maç eşleşmesi için 8 9 bazen 11 12 dakika beklediğim oluyor bu sizdedemi böyle yoksa benim internet hızımla vs alakalı bir durum olabilir mi maç bulması bu kadar zor olmamalı
Ligin yüksekse girdiğin saate göre değişir.
Bende de öyle oluyordu car ile ilgili birşey valla tam olarak anlayamadım.arkadaşlar 2 gündür felan lol oynuyorum 1 maç eşleşmesi için 8 9 bazen 11 12 dakika beklediğim oluyor bu sizdedemi böyle yoksa benim internet hızımla vs alakalı bir durum olabilir mi maç bulması bu kadar zor olmamalı
o levellerde hesaplar az olduğu için maç bulması uzun sürüyor ben 251 levelim 1-2 dk da buluyor maçkanka lig maçı değil
10 level çar normal sihirdar giriyorum ama 23 25 dakıkada buldu şimdide maçı
benimde tr serverinde öyleydi west geçtim max 1 dk olduarkadaşlar 2 gündür felan lol oynuyorum 1 maç eşleşmesi için 8 9 bazen 11 12 dakika beklediğim oluyor bu sizdedemi böyle yoksa benim internet hızımla vs alakalı bir durum olabilir mi maç bulması bu kadar zor olmamalı
bu arada bu doru.Senin internetinle veya bilgisayarınla bir alakası yok oynadığın eloya göre ve oyuna girdiğin saate göre bekleme süren uzar normaldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?