∞
Griffin Premium
Bir tek ben böyle hissediyorum sanıyordumAynısını bende düşünüyorum hatta hilecilerle dolu bi lobiye atıyor bence oyun![]()
Bir tek ben böyle hissediyorum sanıyordumAynısını bende düşünüyorum hatta hilecilerle dolu bi lobiye atıyor bence oyun![]()
elo nedir arkadaş, kaç kişi yazmışelo yüksekse baya uzun sürüyor
Aynen ben de belirttim. Şüpheli konumundakileri aynı oyuna toplamaya çalışıyor. Bu da zaman alıyor. Bunun açıklaması da yapıldı zaten. İzlemeye düşüyorsun.Emin değillerse ayırmaya çalışırlar bence, misal şüpheli kişileri pinleyip eşleştirmede ayrı yönlendirebiirler. Şunu herkes kabul eder sanırım, hile açınca daha çok hile geliyor. peki neden?![]()
it is all in your head man sorryHileyi açınca sanki eşleşme uzun sürüyor, sanki bizi seziyorlar ve dışlıyorlar gibi hissetmeye başladım. Hilesiz girince daha hızlı buluyor gibi. Sizin fikriniz nedir?
Geceleri daha yavaş buluyor 30dk bekledimHileyi açınca sanki eşleşme uzun sürüyor, sanki bizi seziyorlar ve dışlıyorlar gibi hissetmeye başladım. Hilesiz girince daha hızlı buluyor gibi. Sizin fikriniz nedir?
hayır cok dusuksede cok uzun sürüyorelo yüksekse baya uzun sürüyor