Çözüldü ESP hack Yapımı Hakkında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
CSGO olsun diğer online oyunlar olsun çok araştırdım kesik kesik bilgiler buldum ve en fazla csgo da kalıcı sağlık hilesini yaptım ama tabi çok bir işime yaramadı.
Esp hilesini tam olarak sıfırdan bir video ile çekip öğrenmek isteyen herkese ders amaçlı öğretebilir misiniz? Hack yapımcıları. Lütfen Şimdiden Teşekkürler.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
CSGO da sağlık hilesi mi? VAC VAC VAC VAC VAC VAC! Neyse, esp yapımı şöyledir canım (d3d drawingi tam bilmediğimden direk tam anlamıyla yardımcı olamam ama) Entityleri çekiceksin ilk entitylistden ber bir entity yi onun lokasyonunu çekiceksin sonrasinda viewmatrixine göre gerekli paddinglerle boxu çizdiricen. (D3D drawing internal source engine kontrolü veya external overlay) Oyun içinde de o gözkükücek veya overlayda.

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
CSGO da sağlık hilesi mi? VAC VAC VAC VAC VAC VAC! Neyse, esp yapımı şöyledir canım (d3d drawingi tam bilmediğimden direk tam anlamıyla yardımcı olamam ama) Entityleri çekiceksin ilk entitylistden ber bir entity yi onun lokasyonunu çekiceksin sonrasinda viewmatrixine göre gerekli paddinglerle boxu çizdiricen. (D3D drawing internal source engine kontrolü veya external overlay) Oyun içinde de o gözkükücek veya overlayda.
:D Anladım reis bunların birde video olarak tam net anlaşılması için video çekebilir misin? Ben baktım entity list nasıl çekilir diye pointer bulup bırakıyorlar bir liste çıkmıyor.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
:D Anladım reis bunların birde video olarak tam net anlaşılması için video çekebilir misin? Ben baktım entity list nasıl çekilir diye pointer bulup bırakıyorlar bir liste çıkmıyor.
Eğer araştırırsan internette sürüsüce yabancı kaynak var. Videoları var. Mevzu basit her playerin XYZ sini çekiyorsun, World2Screen ile 2B ye convertliyorsun ve ekrana çizdiriyorsun (Ekranın 2 boyut, oyun 3 boyut. Ondan playerlerin x,y,z si oluyor. Ekranın ise XY si oluyor. Derinliği olmuyor.). Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği entity de bu playerlerin XYZ leri var zaten. Sonra geriye ekrana çizdirmek kalıyor. Onun içinde ViewMatrix lazım.

Yazılım Ögreniyoruz Ama Ne Kadar Süre
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
nader11ndeu loderde csgo hilesine tiklyınca sbyte bide TBE var TBE ne oluyor ve ÇALIŞMIYOR

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Eğer araştırırsan internette sürüsüce yabancı kaynak var. Videoları var. Mevzu basit her playerin XYZ sini çekiyorsun, World2Screen ile 2B ye convertliyorsun ve ekrana çizdiriyorsun (Ekranın 2 boyut, oyun 3 boyut. Ondan playerlerin x,y,z si oluyor. Ekranın ise XY si oluyor. Derinliği olmuyor.). Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği entity de bu playerlerin XYZ leri var zaten. Sonra geriye ekrana çizdirmek kalıyor. Onun içinde ViewMatrix lazım.

Neden Türkçe kaynağımızda olmasın ki güzel olur. Neyse yapacak bir şey yok öyle yapalım.Türkçe çeviri aktif :D paosdjpoadjsas

Sağlık Hilesi Nasıl İşine Yaramaz La. Ben Sana Wall Yapim Sen Bana Onu Ver :p

Rainbow için yapar mısın? :D vereyim taktiği. :D

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yaw şu cs go için adam akıllı çalışan sadece no flash ve esp si olan bir hile yapsanız bizde inserte basmadan açsak yaw hile çıktı çıkalı konularda hile çalışmıyor cmd açılmıyor diyom ne bir moderatör ne bir admin cevap veriyor ben anlamadımki bu işi aga hiçkimseden tık yok bide hack falan yerine no flash ve wall hack cfg si yapabilirseniz (ki ben öyle birşey varmı bilmiyorum) onunla oynayak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...