Çözüldü ESP hilesi nasıl kodlanır? kodlamak kolay mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
arkadaşlar çoğu popüler olmayan oyunun internette hilesi yok mesela çok aradım ama SCP:SL hilesi bulamadım. ESP hilesini kendim kodlamaya kalksam zorlanır mıyım bunun bi rehberi vb. var mıdır?

Çözüm
Kolay değil, Windows Internals ve Reversing bilgin olması gerekiyor ayrıca C ya da C++ bilmen de şart. Önce bu eksikleri kapattıktan sonra anca EAC yada BE kullanan bir oyuna ESP yapabilirsin.
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kodlama dili bilmen gerek dostum, eğer bilmiyorsan işin biraz zor. Bu tür videolara erişmek insanı uğraştırır, video çeken insan çok az.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kodlama dili bilmen gerek dostum, eğer bilmiyorsan işin biraz zor. Bu tür videolara erişmek insanı uğraştırır, video çeken insan çok az.
ya basit bir şekilde sadece esp yapmak istiyorum mesela cheat engine ile modellerin dosyalarını bulsam bunları gösterse yeter öyle box felan da lazımdeğil üstünde yazı bile yazsa yeter bana scp sl için lazım

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Herhangi bir yazılım dili bilmiyorsan bu inanılmaz zor

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Kolay değil, Windows Internals ve Reversing bilgin olması gerekiyor ayrıca C ya da C++ bilmen de şart. Önce bu eksikleri kapattıktan sonra anca EAC yada BE kullanan bir oyuna ESP yapabilirsin.

Çözüm
je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Kodlama bilmiyorsan zor gelebilir, işin kabası player offsetini bulup worldtoscreen ile koda dökeceksin

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
knk çok iyi bir şekilde kodlama dili bilmen gerek ve anlatan kişi sayısı çok az ama eğer oyunun açık kaynak kodu ile yazıldıysa ordaki kendi takımını belli eden şeyi düşmanıda göstericek şekilde kodlarsın küçük ce adamlarda gözükür açık kaynak olan ban atmaz pekfazla zaten

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kodlamadan çok tersine mühendislikte bilmen lazım
Post automatically merged:

ilgilenirsen tanıdık var

Son düzenleme:
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
C# veya C++ kodlama ESP Github'de mevcut. Bütün offset'ler güncelleyerek kolayca derleyebilirsiniz. İlk kez motor kullanan oyunlar offsetler bulmak çok zor ve daha çok zaman harcaman gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...