Hile kodlanması kolay oyunlarda hile nasıl kodlanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar, biliyorum. Kolay bir şey değil ancak şunu merak ediyorum her zaman: Mesela Wolftü için herkes hile yapıyor. Demek ki yapması kolay veya bir açık var yani bunu nasıl yapabiliriz? Ne öğrenmemiz gerek? Ne tür bilgiye sahip olmamız gerek? Aslında bunu merak ediyorum. Yazılıma başlamaya hevesliyim. Çok az C# biliyorum. Mesela Zulu da sanırım basit çünkü herkes bütün türemeler yapıyor veletler bile. Demek ki yapması vs. kolay olan oyunlar bunlar. Valorant falan onları demiyorum, dediğim gibi yapması kolay olan oyunlar Zulu Wolftü falan.

Örnek vereyim:
Mesela Wolftü de ESP hilesi veya sınırsız mermi bunun gibi veya Zulu da ESP ya da aimbot hilesi falan. Ölümsüzlük yok sanırım o yüzden yazmadım. Bunlar nasıl yapılıyor yani bilgisi olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirsin. Herkese teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
swedz gibi youtube kanallarını izleyebilirsin bunun için hem merak ettiğin sorulara cevap bulursun hem hilenin çalışma mantığını öğrenirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bazı videolarda kodlamaları gösteriyorlar c++ örnek verdim vs

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Microsoft visual vardı internette bazı oyunların kodlarını paylasiyolar ve YouTubeda falan da nasıl kodlanacagi yaziyo izlemeni tavsiye ederim

Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
adamlar anlatıyorda yabancı dil yetersiz kalıyor

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
YouTubeden izle kanka orda detaylı anlatıyor bulursun

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
hazır sourceleri inceleyip mantıgını kavrayabilirsin anlayan birisiyle birlikte bakarsanız daha iyi anlarsın

Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Kral gidion şimdi Java felan öğrenion minecraftda yapcaksan sonra gidion hazır paketlere bakıon mantık zihnine oturunca geçion klavye başına ÇAT ÇAT ÇAT basa basa kod yazıon sonra Modül yapıon sonra kiral oyna girion hileni DLL yapman önemli sonra dll injekte bi basıon POV hile gelio ammmaaaa menüde yapıon menü yaparken C#,C++ öğrenebilirsin

hep pratik hep video seni bi yere götürmüyor pratik götürür ama video izlerken not olması önemli zihinde kalıcık için hem pratikde çok bişey yapmicak eğer algoritmayı kavrarsa

YouTubeden izle kanka orda detaylı anlatıyor bulursun
Yotuobudenizlekanakordadetaylı olm ne istionuz siz youtube dan izleye izleye adam ctrl c kölesi olcak kodu alıp yapıştırır o zaman bırakın kendi kendine kodları kavramaya çalışsın illa youtube olcak diye bişey yokki bremın

eğer mobil oyun hackleyeceksen java öneririm.
Java ne alaka kral unityde javamı kullanıon sen?
C# C++ öğrensin sizde kalcanızdan atıonuzq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...