Uzman Üye
Arkadaşlar, biliyorum. Kolay bir şey değil ancak şunu merak ediyorum her zaman: Mesela Wolftü için herkes hile yapıyor. Demek ki yapması kolay veya bir açık var yani bunu nasıl yapabiliriz? Ne öğrenmemiz gerek? Ne tür bilgiye sahip olmamız gerek? Aslında bunu merak ediyorum. Yazılıma başlamaya hevesliyim. Çok az C# biliyorum. Mesela Zulu da sanırım basit çünkü herkes bütün türemeler yapıyor veletler bile. Demek ki yapması vs. kolay olan oyunlar bunlar. Valorant falan onları demiyorum, dediğim gibi yapması kolay olan oyunlar Zulu Wolftü falan.
Örnek vereyim:
Mesela Wolftü de ESP hilesi veya sınırsız mermi bunun gibi veya Zulu da ESP ya da aimbot hilesi falan. Ölümsüzlük yok sanırım o yüzden yazmadım. Bunlar nasıl yapılıyor yani bilgisi olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirsin. Herkese teşekkürler.
Örnek vereyim:
Mesela Wolftü de ESP hilesi veya sınırsız mermi bunun gibi veya Zulu da ESP ya da aimbot hilesi falan. Ölümsüzlük yok sanırım o yüzden yazmadım. Bunlar nasıl yapılıyor yani bilgisi olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirsin. Herkese teşekkürler.
Moderatörün son düzenlenenleri: