ESP ile ban oranı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Beyler ligim elmas sadece wallhack açmak istiyorum. PUBG MOBILE yeni anticheat zart zurt getirmiş. Sitedeki hilenin banlanma oranı yüksek mi? Kullananlar yazarsa sevinirim.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Knk biri reportlasa zaten oto ban yersin diye biliyorum sistem oto oyunundaki değişikliği görüyor galbia

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
iyi akşamlar öncelikle brom eskiden kullanırdım , sana önerim (ben hep öyle yapıyordum) yeni bi hesap aç 2-3 el gir gidişata göre orijinal hesabına geç , wallhack kullanmak istiyorsun ve report yeme oranın yüksek

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yaklaşık hileyi arkadaşımla beraber 4 ay kullanmıştık. Herhangi bir şekilde ban yemedik, lakin çok fazla abartıp ban yiyen arkadaşlarım var. Dikkatli olmanı tavsiye ederim.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
yaklaşık hileyi arkadaşımla beraber 4 ay kullanmıştık. Herhangi bir şekilde ban yemedik, lakin çok fazla abartıp ban yiyen arkadaşlarım var. Dikkatli olmanı tavsiye ederim.
o her oyunda öyle çoğu zarar azı karar csgo da başıma gelmişti 3 ay normal belli etmeden sıkıntısız oynamıştım sonra gaza gelip bütün özellikleri açtığım gün ban yedim

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Her türlü banlanma riskin var onu söyleyeyim baştan fakat, reportlanmazsan ve aimbot kullanmazsan banlanmazsın.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
o her oyunda öyle çoğu zarar azı karar csgo da başıma gelmişti 3 ay normal belli etmeden sıkıntısız oynamıştım sonra gaza gelip bütün özellikleri açtığım gün ban yedim
Eğer hile kullanılacaksa kesinlikle dikkatli olunması gerekmektedir. Aksi takdirde hangi oyun olursa olsun ban yeme şansınız var.
İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bence elmas hesabında açma hile ban yersin Eninde Sonunda Farkedilirsin
alt çardan açıp kasabilirsin

wallhack de rahat anlaşılan birşey adam izleyici oldumu işin bitti başta

Üye
5 HİZMET YILI
Rage oynarsan her hileden ban yersin ama legit oynarsan ban riskin çok çok azalır örnek olarak bir maçta 10 kill alacağına 5 kill al 10 kişiden 7si reportlaycagina 5 kişiden 2 si reportlasın bu sayede ilgi çekmessin hile zaten kendi kendine ban atmıyor kısaca legit oynarsan fatih bile olursun..

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hesabın sağlamsa kesinlikle açma derim report edildiğinde oyun hileyi algılıyor bir şekilde ki report edilmek te çok kolay ölen her adam bu kesin hile deyip report ediyor çünkü :D

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Eskiden esp açsan ban yemiyordun fakat artık öyle değil. Hile algılanıyor sanırım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dikkatli olduğun sürece bir şey olmaz. Esp de kendini fazla belli etme.

İnsanların senin sesiyle dalga geçmesini umursama
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Şimdi olayı özetlemek gerekirse bilgisi olmayan arkadaşlar demişler ki yok şu özelliği açma yok şunu açma yemessen öyle bir şey yok aslında burda her şey driver'a bakıyor şöyle düşün olayı kısaca ve özetlemek gerekirse eğer kullandığın hile oyunun direk olarak ana belleğini değiştirirsen bir sorun çıkmaz ancak dışarda external yaptığın bir şeyi oyuna bağladığın zaman bildiğin gibi anti sc alıyor ve bu durumda ban yiyorsun kısaca hilenin kalitesine bağlı ve mh bu durumda çok geri kalmış durumda benim fikrim

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bıro sakın kullanma 2 3 aydır hile kullanıyorum bu son iki hafta güncelleme geldi 15 tane hesabım banlandı. hile açıb bütün yarlarını kapatsam dahi banlanıyor. bu gün pubg mobile ara vermeye karar verdim. hile artık kendini hemen ele veriyor. yöneticiler bu sorunu çözer umarım.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Banlanırsın bencede hile satın al onlar yemiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hesabın sağlamsa kesinlikle açma derim report edildiğinde oyun hileyi algılıyor bir şekilde ki report edilmek te çok kolay ölen her adam bu kesin hile deyip report ediyor çünkü :D
Aynen öyle kendinden iyi oynayan oldugunda adama hemen hile diyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...