Ben kişiye özel tasarım yapmayı bıraktım yanlış anlaşılmasın fakat official tasarım istiyorsan karşılığını da ödemen gerekiyorbu camiada herkesin logosu var ben hariç ve bende çok isterdim logom olmasını yani official tarzında olmasını fakat kimse yardımcı olmadı eğer memoryhackers ailesinden birisi bana yardımcı olursa gerçekten aşırı derecede makbule olurum
Dostum internette mascot logolar var bakıp yapabilirsin yapımı çok kolaybu camiada herkesin logosu var ben hariç ve bende çok isterdim logom olmasını yani official tarzında olmasını fakat kimse yardımcı olmadı eğer memoryhackers ailesinden birisi bana yardımcı olursa gerçekten aşırı derecede makbule olurum
fiyat hakkında özelden konuşabiliriizBen kişiye özel tasarım yapmayı bıraktım yanlış anlaşılmasın fakat official tasarım istiyorsan karşılığını da ödemen gerekiyor
ah keşke olsa keşkeDostum internette mascot logolar var bakıp yapabilirsin yapımı çok kolay
çizim yeteneğin varsa kendin bile çizebilirsin
youtubede mascot logolar ucretsız sekılde alabıldıgın vıdeolar var bak bifiyat hakkında özelden konuşabiliriiz
Post automatically merged:
ah keşke olsa keşke
Kendim için dememiştim piyasada ücretli yapacak çok fazla tasarımcı bulunuyor. Tabii teklif edersen ben de kabul edebilirim neden olmasınfiyat hakkında özelden konuşabiliriiz
Post automatically merged:
ah keşke olsa keşke