Espor Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
fenerbahçenin akademi takımında espor oyuncusuyum logo istiyorum aranızda logo yapabilecek iyi bir arakdaşımız varsa eğer buyursun

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bu camiada herkesin logosu var ben hariç ve bende çok isterdim logom olmasını yani official tarzında olmasını fakat kimse yardımcı olmadı eğer memoryhackers ailesinden birisi bana yardımcı olursa gerçekten aşırı derecede makbule olurum

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
bu camiada herkesin logosu var ben hariç ve bende çok isterdim logom olmasını yani official tarzında olmasını fakat kimse yardımcı olmadı eğer memoryhackers ailesinden birisi bana yardımcı olursa gerçekten aşırı derecede makbule olurum
Ben kişiye özel tasarım yapmayı bıraktım yanlış anlaşılmasın fakat official tasarım istiyorsan karşılığını da ödemen gerekiyor

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum internette mascot logolar var bakıp yapabilirsin yapımı çok kolay
çizim yeteneğin varsa kendin bile çizebilirsin

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
fiyat hakkında özelden konuşabiliriiz
Post automatically merged:

ah keşke olsa keşke
Kendim için dememiştim piyasada ücretli yapacak çok fazla tasarımcı bulunuyor. Tabii teklif edersen ben de kabul edebilirim neden olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...