Seçkin Üye
Hocam o adamların kullandığı ekran kartları 2070, 2060. O yüzden bence normal. Ama normal bir vatandaş için biraz pahalıya mâl olur.elektriği misliyle karşılıyor ülkemizde elektriğin bu kadar pahalı olmasına rağmen cripto emre var youtubeden onu izleyebilirsin admaın analtışı efsana
2070, 2060'dan ziyada RX serisi çok kullanılıyor.Hocam o adamların kullandığı ekran kartları 2070, 2060. O yüzden bence normal. Ama normal bir vatandaş için biraz pahalıya mâl olur.
deniycem bakalım teşekkür edeim pc 7/24 açık zaten ram ve işlemci gücü gerektiren işlemler açık devamlı gpu boşta kalıyor alınır sonra o da çalışsınETHminer adlı programla yapabilirsin ama ekran kartımda olmuyor demişsin bunda olur mu bilemiyorum eğer olmazsa internette etherum mining programları diye aratarak bulabilirsin
işte biliyorum onu ama 4 gb ekran kartını 3.90 gb olarak görüyor 4 görse olucak onu yapamadımming vidyoları youtube da ganimet gibi izle net yaparsın
ben bu işe giricem hacı elimde 30 bin tl para var ama önce elimdeki ekran kartıyla bi denemek istiyorum zorluklarını uğraşlarınıbence hiç bulaşma kartı yorma para isteyen işler elektirk parasını çıkartamassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?