Ultra Üye
sadece bi ekran kartı fiyatına pc toplanıyo
Aynen öyle ethereumla içli dışlı birisi olarak söylüyorum çok zor o iş yükselişteBilgisayar alıcaklar ethereumun düşmesini bekliyordu yalan oldu o iş.
yanlışlıkla farklı konunun cevabını buraya yazmışım tarayıcının azizliğine uğradım pardonHocam Mining işlerinden anlamıyorum yani nasıl yapılacağınıda bilmiyorum sadece borsa'cıyım![]()
Sermaye gerektiren bir iş 1000 tl var ise düşük iken alıp yüksek iken sattığında bir bakmışsın 1.500 olmuşparam olsa ilk işim yatırım yapmak olur
şans be dostum yapacak birşey yokHahaha işte şans eseri reis benim babamda zamanında 7 tane bitcoin vardı şu anda dursaydı 2 trilyon para falan yapıyordu ama riskliydi borsa olmadığı için patladı o sistem almanya aldı gitti
Hayır dostum konu yazısını oku bak anlayacaksın ben ethereumla alakalı bir konu açtım ve hangisine yatırım yapmalıyım dedim bitcoin ağırlıklı yatıerım yap dediler fakat ben ethereum aldım ve yükseldi bitcoin al diyen kişilere söylüyorum yani kısacası ne olur son durum diyeEkran kartlı mining diyorsun sanırım şuan çoğunluğun kullandığı , alacağın vds ekran kartı yeterli güçteyse neden olmasın yapabilirsin.
O iş öyle olmuyor kanka bu btcpro devletin borsası tosuncuk dediğin şey oyun'du bu öyle birşey değiltosun olayına dönecek bu etheruim ve bitcoin demedi demeyin![]()
Bilmiyorum dediğin alternatif olabilir düşündüm ama zannetmiyorumÇoğu coinler bitcoinden etkileniyor. Ethde aynı şeyi yaşadı bence
Farkındayım dostumda zaten herkez bunun bilincinde bekleyeceksinde nerden bileceksin düşmeyeceğini dediğim gibi zengin olma şansında var donu'na kadar alabilirlerBeklemen lazım yükselmesini
Aynen kanka dediğin gibi miningciler bu işte parayı kırıyorlar bizlere zırrık koklatmıyorlarkanka ethereum 2100 bulur bu işte para var ama miningciler kar ettirmiyor![]()
ondan sonra o miningciler ekran kartı bırakmıyorlar pisayadaAynen kanka dediğin gibi miningciler bu işte parayı kırıyorlar bizlere zırrık koklatmıyorlar![]()