Ethereum Uçuyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dostum geçen ki konuda ben ne demiştim illa ki yükselişe gidecek merak etme
Post automatically merged:

ondan sonra o miningciler ekran kartı bırakmıyorlar pisayada :D
Aynen öyle ekran kartı alamıyor millet buna bir çözüm bulmaları lazım kral ya bu fiyatlar nedir böyle :D

o daha yüksel dostum
Evet daha yükselecek dostum dediklerine göre 2.100 ve üstünü geçicek deniyor inşallah öyle olur

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bulsak yine iyi piyasada ekran kartı bırakmıyorlar rtx 3070 leri bile 10'ar 10 'ar alıyorlar
Millet fakirlikten ağzımız kokuyor diyor ama işime geldiğinde deste deste paraları çıkarmayı biliyor dilencilerin bile kredi kartlarına gidip bakın abi yemin ediyorum bizden zenginler be böyle bi adalet sistemi mevcut işte :D

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Millet fakirlikten ağzımız kokuyor diyor ama işime geldiğinde deste deste paraları çıkarmayı biliyor dilencilerin bile kredi kartlarına gidip bakın abi yemin ediyorum bizden zenginler be böyle bi adalet sistemi mevcut işte :D
sokaktaki dilenci taksi tutup gidiyor dostum olayı sen düşün
geçen haberlerde söyledi dilencinin mal varlığı dudak uçuklattı diye özel haber geçti
:D

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sokaktaki dilenci taksi tutup gidiyor dostum olayı sen düşün
geçen haberlerde söyledi dilencinin mal varlığı dudak uçuklattı diye özel haber geçti
:D
İşte böyle bir coğrafya'da yaşıyoruz ama ne olursa olsun ülkemi hiçbirşeye değişmem dostum elden birşey gelmez bizde borsa'dan bir umudunuz var görücez bakalım :brainfree:

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
İşte böyle bir coğrafya'da yaşıyoruz ama ne olursa olsun ülkemi hiçbirşeye değişmem dostum elden birşey gelmez bizde borsa'dan bir umudunuz var görücez bakalım :brainfree:
Dostum şuan içinde zaten borsada kumar oynamak gibi ama ben
1 ethereum'un 15k yı göreceğine tahmin ediyorum

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dostum şuan içinde zaten borsada kumar oynamak gibi ama ben
1 ethereum'un 15k yı göreceğine tahmin ediyorum
Dediğin gibi kumar işi bu iş kafanı kullanırsan o çizelgenin ne zaman yukarı çıkıp aşşağı ineceğini bilirsen para üstüne para koyarsın :)

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dediğin gibi kumar işi bu iş kafanı kullanırsan o çizelgenin ne zaman yukarı çıkıp aşşağı ineceğini bilirsen para üstüne para koyarsın :)
borsa kumardan farksız dostum o çizelgenin anlık birden azalıp birden yükselmesi ve geçen sürede kaznç elde etmeye çalışıyorsun
kar mı zarar mı getireceği belli olmuyor bir bakmışsın 1k kazanmışsın bir başmışsın 2k kaybetmişsin

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
borsa kumardan farksız dostum o çizelgenin anlık birden azalıp birden yükselmesi ve geçen sürede kaznç elde etmeye çalışıyorsun
kar mı zarar mı getireceği belli olmuyor bir bakmışsın 1k kazanmışsın bir başmışsın 2k kaybetmişsin
Tabiki aynen öyle ama bu gün ben atıyorum 1 trilyon koydum ve ethereum aldım seneye görüşürüz dedim sence ne olur bence kar ederim hemde çok büyük bir kar bu işler sabır ve beklemekten başka birşey değil düşüyor diye satmak çoğalıyor diye satmak iş değil yani zamanında satıp zamanında almak önemli

yanlışlıkla farklı konunun cevabını buraya yazmışım tarayıcının azizliğine uğradım pardon :D
Önemli değil kral bende öyle şeyler yaşıyorum uyarı aldığım bile oldu tarayıcı yapıyor öyle şeyler :p

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ethereum'da da yaptığım iyi bir yatırım olduğunu bilmek güzel.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Ethereum uçuyor ilerde o çok değerlenecek şimdiden almak falan lazım yada mining yapmak

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...