soket değişimi ile kurtaramaz mıyızLabtop unda sıkıntı varsa yandın ethernet ile daha bağlanamassın ama kablo sıkıntılı ise yeni bir ethernet kablosu almanı öneririm laptop ta sıkıntı varsa wifi ile bağlan artık
Konu hakkında bilginiz yok ise yorum yapmanız doğru değil. Bilgi içeren yorumları arka plana atıyorsunuz lütfen mesaj kasmak için bu tür bilgiye ihtiyacı olan insanların işini zorlaştırmayın. her neyse Dostum eğer çalışmıyor diyorsan ethernet kartını değiştire bilirsin. Bunu büyük ihtimale kendin yapamazsın çünkü laptoplar masaüstü bilgisayar gibi değildir genel olarak. Anakarta entegre durumdadır çoğu parça. Bilgisayarcı yada Cihazını aldığın yerin teknik servisine durumunu izah edip değiştirme talep edebilirsin cüzi bir miktar para ödemen gerekebilir. Eğer beklemek istemiyorsan teknoloji mağzalarından USB To Ethernet alabilirsin 10-20 tl arası bir miktara mal olabilir. Eğer yardımcı olduysam ne mutlu bana.Labtop unda sıkıntı varsa yandın ethernet ile daha bağlanamassın ama kablo sıkıntılı ise yeni bir ethernet kablosu almanı öneririm laptop ta sıkıntı varsa wifi ile bağlan artık
Ögrenci diye tamir ettiremez diye düşündümKonu hakkında bilginiz yok ise yorum yapmanız doğru değil. Bilgi içeren yorumları arka plana atıyorsunuz lütfen mesaj kasmak için bu tür bilgiye ihtiyacı olan insanların işini zorlaştırmayın. her neyse Dostum eğer çalışmıyor diyorsan ethernet kartını değiştire bilirsin. Bunu büyük ihtimale kendin yapamazsın çünkü laptoplar masaüstü bilgisayar gibi değildir genel olarak. Anakarta entegre durumdadır çoğu parça. Bilgisayarcı yada Cihazını aldığın yerin teknik servisine durumunu izah edip değiştirme talep edebilirsin cüzi bir miktar para ödemen gerekebilir. Eğer beklemek istemiyorsan teknoloji mağzalarından USB To Ethernet alabilirsin 10-20 tl arası bir miktara mal olabilir. Eğer yardımcı olduysam ne mutlu bana.
Kötü niyetle yapmasan bile bu tür konular önemlidir. Arkadaşın yanlış yönlenmesine sebebiyet vere bilir daha önce isim veremem yasaktır zaten bir forumda arkadaşa bilgisayar parçası tavsiyesine ezbere cevap olarak Rx 5700 ekran kartı önerdi ve arkadaşın anakartı ile uyumlu olmadığı için parası boşa gitti. Sadece örnekleme senin yaptığın böyle birşey değil ama sadece uyarmak istedim yanlış anlama yetkili falan olmasam bile forumda ki kullanıcılarımızın başına böyle benzer durumlar gelsin istemem ve Konuyu açan arkadaş izah etmiş zaten (kablo farklı cihazlarda çalışıyor.) diye buna rağmen yeni kablo almaktan bahsetmişsiniz bozuksa diyerek. Laptopta sıkıntı varsa wifi ile bağlan artık demişsiniz ki bu da arkadaşın sorusuna cevap değil kısacası yorumunuz baştan sona konu ile ilgili bir bilgi ve destek içermiyor bu tarz mesajlar atmamanızı arz ederim.Ögrenci diye tamir ettiremez diye düşündüm
Haklısınız.özür dilerim kablonun farklı cihazlarda çalıştığını söylediği yazıyı görmedimKötü niyetle yapmasan bile bu tür konular önemlidir. Arkadaşın yanlış yönlenmesine sebebiyet vere bilir daha önce isim veremem yasaktır zaten bir forumda arkadaşa bilgisayar parçası tavsiyesine ezbere cevap olarak Rx 5700 ekran kartı önerdi ve arkadaşın anakartı ile uyumlu olmadığı için parası boşa gitti. Sadece örnekleme senin yaptığın böyle birşey değil ama sadece uyarmak istedim yanlış anlama yetkili falan olmasam bile forumda ki kullanıcılarımızın başına böyle benzer durumlar gelsin istemem ve Konuyu açan arkadaş izah etmiş zaten (kablo farklı cihazlarda çalışıyor.) diye buna rağmen yeni kablo almaktan bahsetmişsiniz bozuksa diyerek. Laptopta sıkıntı varsa wifi ile bağlan artık demişsiniz ki bu da arkadaşın sorusuna cevap değil kısacası yorumunuz baştan sona konu ile ilgili bir bilgi ve destek içermiyor bu tarz mesajlar atmamanızı arz ederim.
Kablo sıkıntısı olduğunu sanmıyorum muhtemelen soket ya da soketin bağlı olduğu yerde sıkıntı veriyor. Ethernet usb çeviri aldım çok yavaş İnternet veriyor 5 mbps veriyor sadecelan kablosu arızalıdır lan kabloyu değişmeyi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?