Çözüldü ETS 2 çalışmayı durdurdu hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
beyler acil yardım edermsiniz ya oyuna giriyorum profili oluşurup oyun acılıyor tam doluyor ve oyun kapanıyor çalışmayı durdurdu diyor

YOK
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,
Bu tarz hataların birden fazla sebebi olabiliyor bunlar için yönlendirebileceğim bir kaç çözüm yolunu seninle paylaşıyorum;
İlk olarak eğer bir mod yüklediysen ve bu mod artık oyunun mevcut sürümüyle uyumlu değilse oyununuzun çökmesine neden olabilir.
User/Documents kısmından oyunun yüklü olduğu klasörden game.log.txt dosyasına bakarak modları kontrol edebilirsin.

İkinci olarak Grafik işlem birimi (GPU) veya grafik kartın, oyun deneyimin üzerinde en fazla etkiye sahiptir. Ve grafik sürücün, GPU'ndan en iyi performansı elde etmek için gereklidir.

Eski bir grafik sürücüsü kullanıyorsan, oyun hatalarına ve uzun oluşturma süresine neden olabilir. Bu yüzden grafik sürücünü güncellemeyi ve ardından oyunu tekrar çalıştırmayı dene. Bunu yapmanın manuel yolu:

Manuel sürücü güncellemesi – Grafik ürünün için üreticinin web sitesine giderek ve en son doğru sürücüyü arayarak grafik sürücünü manuel olarak güncelleyebilirsin. Yalnızca Windows sürümünle uyumlu sürücüyü seçtiğinden emin ol.

Bunun yanısıra yazılım çakışmaları bu hataya sebebiyet verebiliyor. Oyunu oynamak istediğin zaman gereksiz diğer uygulamaları sonlandırarak, oyunu yönetici olarak başlatırsan sorunun %90 çözülecektir.

Umarım yardımcı olur, iyi forumlar dilerim.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Maalesef cr4ck olduğu için pek bir çözüm sunamıyoruz.

Bunları kurun tekrar deneyin:
DirectX:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Visual Paketleri:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Yine de olmazsa orjinal oyunu steamden alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...