Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hile TruckersMP'de de çalışmaktadır.

:video:

:kullan:
Kallanımı:
Oyuna girdikten sonra hileyi açın ve istediğiniz hileleri şu tuşlar ile etkinleştirin:

Shift + PageUp = Hız ve güçlü fren hilesi
Shift + Insert = No damage
Shift + Home = NCZ (NoClip)

Hız hilesini açtıkran sonra "shift" tuşuna basarak hızlanabilirsiniz ve güçlü fren için "S" tuşuna basmanız yeterlidir. NCZ hilesi ile binaların, ağaçların, direklerin, diğer arabaların, kısacası herşeyin içinden geçebilirsiniz. Multiplayer de içinden geçtiğiniz araba %100 hasar alır ve bazen uzaya fırlar gider. NCZ kullanırsanız muhtemelen aynı gün içerisinden perma ban alırsınız.

:not:
NOT: Bazen hileyi aktif ettiğiniz halde çalışmıyor, hileyi kapatıp tekrar açın.
NOT2: Fatal eror game crash hatası alırsanız, multiplayerda dorsesiz gezmeyin.

:indir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Cheat Engine hilesi vardı galiba online mu bu acaba

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Beyler Hileden Ban Yiyen Varmı Şu Zamana Kadar Kullanıcam Ancak Ban Yemekten Korkuyorum :(

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Online da açsam bi sıknıtı çıkar mı aydınlatırmısın.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Online da açsam bi sıknıtı çıkar mı aydınlatırmısın.
No damage felan açarsan fark edilmez ve seni trolleyenlerden bir nebze olsun kurtulmuş olursun, tabi bu dediğim düzgün oynamak isteyenler için :) Ama sen diğer insanları trollüceksen, ncz açıp milletin içinden geçe geçe herkesi tamirhaneye yollucaksan tabikide ban yersin. Dikkatli kullanın. Hızlanma hilesinide tır kalkarken felan daha hızlı kalkmak için kullana bilirsiniz. Ama yanınızda birileri varken basmayın, sonra adam der ulan bu nasıl böyle hızlanıyor. Hız hilesiyle gaza gelip 350 ye basmayın :D

Üye
7 HİZMET YILI
Heralde 1 aydır filan bu hileyi kullanıyorum dikkatli olduğum için ban yemedim yani şehir dışındayken filan sadece hız hilesini kullanıyorum yanımdan adam geçerken yavaşlıyorumki çakmasın durumu zira ss alırsa kesin ban yerim ^^

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
No damage felan açarsan fark edilmez ve seni trolleyenlerden bir nebze olsun kurtulmuş olursun, tabi bu dediğim düzgün oynamak isteyenler için :) Ama sen diğer insanları trollüceksen, ncz açıp milletin içinden geçe geçe herkesi tamirhaneye yollucaksan tabikide ban yersin. Dikkatli kullanın. Hızlanma hilesinide tır kalkarken felan daha hızlı kalkmak için kullana bilirsiniz. Ama yanınızda birileri varken basmayın, sonra adam der ulan bu nasıl böyle hızlanıyor. Hız hilesiyle gaza gelip 350 ye basmayın :D
:D teşşekür ediyorum yorumun için. no damage açtım + ncz açtıp gidip adama bi çarptım o fu.c.k fln diyor gülmektan oldüm ya

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
:D teşşekür ediyorum yorumun için. no damage açtım + ncz açtıp gidip adama bi çarptım o fu.c.k fln diyor gülmektan oldüm ya
Bende öyle yapıyordum ban yedim :D Ama zaten sıkılmıştım oyundan, güzel bir final yapıp kilit olmuş bir trafiğin arasına daldım :D Ne anam kaldı ne bacım

Üye
6 HİZMET YILI
İndirdim fakat hata alıyorum yazdığı hata ; please update your cheat engine version to cheat engine 6.3
or later Bende cheat engine 6.3 indirdim hala aynı hata nasıl çözebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...