Evet Rp Vererek Sw DeğiştirebiliyorsunTr den bir aralar geçiş vardı diye biliyorum hala var mı acaba eski bir hesabım var 2013 ten ve çoğu karakterlerim açık hesabımda akşam bi indirip girdim aman Allahım o ona küfrediyor bu buna küfrediyor oyun yaşı maalesef çok düşmüş okullar kapalı diye mi böyle anlamadım her neyse kounumuza gelelim.hala böyle bir şansımız var mı ?
bir çok oyunda okullar kapalı ve yaz tatili gelmiş gibi olduğu için yaş sınırını dikkate almayıp 9 -13 yaş grubu tüm oyunları işgal ediyorlar lolde feedleyip junga küfür edeninden csgoda saçma saçma oynayanlar saolsun şuan bize sadece cod oynatıyorlar ben ve arkadaşlarım tr serverlerini terk ettikTr den bir aralar geçiş vardı diye biliyorum hala var mı acaba eski bir hesabım var 2013 ten ve çoğu karakterlerim açık hesabımda akşam bi indirip girdim aman Allahım o ona küfrediyor bu buna küfrediyor oyun yaşı maalesef çok düşmüş okullar kapalı diye mi böyle anlamadım her neyse kounumuza gelelim.hala böyle bir şansımız var mı ?
bu akşam RP çekip ilk işim burdan EUWestbir çok oyunda okullar kapalı ve yaz tatili gelmiş gibi olduğu için yaş sınırını dikkate almayıp 9 -13 yaş grubu tüm oyunları işgal ediyorlar lolde feedleyip junga küfür edeninden csgoda saçma saçma oynayanlar saolsun şuan bize sadece cod oynatıyorlar ben ve arkadaşlarım tr serverlerini terk ettik
Belli bir miktar rp vererek west geçebilirsinTr den bir aralar geçiş vardı diye biliyorum hala var mı acaba eski bir hesabım var 2013 ten ve çoğu karakterlerim açık hesabımda akşam bi indirip girdim aman Allahım o ona küfrediyor bu buna küfrediyor oyun yaşı maalesef çok düşmüş okullar kapalı diye mi böyle anlamadım her neyse kounumuza gelelim.hala böyle bir şansımız var mı ?
aynen öyle eu da hem insanlar daha team üzerine oynuyorlarbu akşam RP çekip ilk işim burdan EUWest
haykırdım resmen helal olsun doğru tespit kardeşim ajkfsnalsnftr serverında lol oynamak kürt düğünene gitmeye benzer siz siz olun tr serverında oynamayın oynattırmayın
Eskiden ücretsiz geçiş hakkı vardı ancak şuan parayı verirsen geçebilirsin,bu yorumun sahibine gelecek olursak tahminimce hiç Eu sunucusunda oynamadın veya oynadığın elo Iron falan olsa gerek, sana support gelse bile i cant play in sup can i go jg dediğin de Swap yapmayacak çok az insan var uzun süre euwda oynadım ve neredeyse dediğin troll oyuncularla max 3 4 kez karşılaşmışımdır.West te küfür az olur ama emin ol trol çok olur adam senin laneni işgal eder bilerek feedler. Eğer elmas değilsen West de çok trol karşına çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?