EU Sw v TR Sw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim aklın varsa EUW'ye gelme. Her oyun en az 2 script çıkıyor abartmıyorum. Laneyi kaybetmen yetmiyor küfür yediğinle kalıyorsun. Bu oyunda kimse melek değil, EUW'da da flame yapılıyor. Sana tavsiyem hiç bulaşma oyundan soğursun. Ya rus swsinde ya da eune'de oyna.

Üye
6 HİZMET YILI
Eskiden ücretsiz geçiş hakkı vardı ancak şuan parayı verirsen geçebilirsin,bu yorumun sahibine gelecek olursak tahminimce hiç Eu sunucusunda oynamadın veya oynadığın elo Iron falan olsa gerek, sana support gelse bile i cant play in sup can i go jg dediğin de Swap yapmayacak çok az insan var uzun süre euwda oynadım ve neredeyse dediğin troll oyuncularla max 3 4 kez karşılaşmışımdır.
Ligim plat 2 ancak senin dediğin şey sürü psikolojisi olarak tüm tr de oynayanlarda var şöyle ki West çok iyi çok iyi die bende oynamış biri olarak trol çok olduğunu söylüyorum o senin düşüncen bu benim sanırsam senin ligin bronz veya silver çünkü onlar lig aşağılayıcı konuşur

Üye
6 HİZMET YILI
Tr den bir aralar geçiş vardı diye biliyorum hala var mı acaba eski bir hesabım var 2013 ten ve çoğu karakterlerim açık hesabımda akşam bi indirip girdim aman Allahım o ona küfrediyor bu buna küfrediyor oyun yaşı maalesef çok düşmüş okullar kapalı diye mi böyle anlamadım her neyse kounumuza gelelim.hala böyle bir şansımız var mı ?
Evet, belirli rp ile geçiş yapabilirsin mağazada hesap kısmına tıklayınca gözüküyor.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
I believe you can switch servers but it does cost RP unfortunately. :/

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kısaca şunu diyim TR'de oynanmaz Euwestdeyim ben gayet güzel burası eğer kötüyse geçmeyin
kanka westte oynuyorum westteki elemanlar oyundan tilt olunca afk kalıyor ama trdekiler daha hırslı küfür ediyolar toxicler ama oyunu kazanmak için uğraşıyorlar bence tr ama eu westte oynuyorum :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...