Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardom Yarış direksiyonu tarzı istemiyorsun tır oyunu için sormuşsun "Kontorland ps3 pc d" senin için öyle F1 direksiyonu gibi değil biraz daha ağır tır hissiyatı verebilir ama karar senin
En ucuz 360 derece direksiyon rampage indi 1200tl diye hatırlıyorum f/p olarak onu alabilirsin ama bütçen düşükse 360 yerine başka bi direksiyon seti bakabilirsin önerdiğim marka logitec
abi herkes bi g29 demiş kimsenin piyasadan haberi yok heralde 3-4 k bi g29un fiyatı tabi arkadaşın bütçesini bilmiyorum ama önerim 2.ellere yönelmen çünkü geçen sene baktığım direksiyon seti 300-400 liraydı şimdi olmuş 800-1000 lira - G27 VEYA G29 un 2.elleri var tavsiyem onlara yönel
Eğerki bütçem kısıtlı diyorsan 2.el Logitech g27 bakabilirsin ama diyorsan ki bütçem var sıfır almak istiyorum Logitech g29 bakmalısın geri tepkimeleri olsun sürüş hissiyatı olsun güzel bir direksiyon