4 Ağu 2018 #21 Murat1881 M Onaylı Üye Katılım 22 May 2018 Mesajlar 89 Tepki puanı 15 8 HİZMET YILI EkremPP' Alıntı: Steamden aldım ben bu oyunu singleplayer ban sebebi değil demi? Ona göre kullanacağım teşekkürler hile için Genişletmek için tıklayın ... Single'de sorun yok ama multide uçurturlar direk sınırsız atıyolar
EkremPP' Alıntı: Steamden aldım ben bu oyunu singleplayer ban sebebi değil demi? Ona göre kullanacağım teşekkürler hile için Genişletmek için tıklayın ... Single'de sorun yok ama multide uçurturlar direk sınırsız atıyolar
4 Ağu 2018 #22 Hawk H noldu ya foton gitti ? Seçkin Üye Katılım 11 May 2018 Mesajlar 452 Çözümler 1 Tepki puanı 148 Ödüller 5 8 HİZMET YILI Teşekkürler, elinize sağlık.
30 Ağu 2018 #23 Memoli Hacker M Üye Katılım 15 Nis 2018 Mesajlar 23 Tepki puanı 2 Ödüller 3 Yaş 26 8 HİZMET YILI benuzulme' Alıntı: ban riski ? Genişletmek için tıklayın ... ban riski kesinlikle bulunmamaktadır kesinlikle güvenli
benuzulme' Alıntı: ban riski ? Genişletmek için tıklayın ... ban riski kesinlikle bulunmamaktadır kesinlikle güvenli
4 Eyl 2018 #24 hydrbrn H Üye Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 17 Tepki puanı 1 8 HİZMET YILI EkremPP' Alıntı: Steamden aldım ben bu oyunu singleplayer ban sebebi değil demi? Ona göre kullanacağım teşekkürler hile için Genişletmek için tıklayın ... single player ban sebebi değil fakat multide offline servere düşersin diye biliyorum
EkremPP' Alıntı: Steamden aldım ben bu oyunu singleplayer ban sebebi değil demi? Ona göre kullanacağım teşekkürler hile için Genişletmek için tıklayın ... single player ban sebebi değil fakat multide offline servere düşersin diye biliyorum